Tévéműsort kapott a gyönyörű magyar sztárfeleség
A magyar sztárfocista felesége, a gyönyörű modell, Tóth Laura a tévében is bizonyít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem ritka, hogy egy ismert magyar modellből műsorvezető lesz, gondoljunk csak Horváth Évára vagy Iszak Esztire.

Tóth Laura
Horti angyalai

A gyönyörű Tóth Laura már szintén nemcsak a fotózásokon és a kifutón bizonyíthat, hanem a tévében is.

Tévéműsort kapott

A 27 éves sztár, aki Náray Tamás egyik állandó modellje, a SportKlub képernyőjén a Horti angyalaiban mutathatja meg milyen vagány csaj. Molnár Andival és Aryee Claudia Tücsivel hétről hétre különböző, kicsit sem nőies sportokat próbálnak ki.

- A mozgás mindig is része volt az életemnek, hiszem apukám testnevelő tanár, én pedig sportiskolába jártam. Szerencsére a férjem, Zsolti is igazi örökmozgó, amikor vége a szezonnak, akkor is folyton mozgunk, edzünk, biciklizünk - árulta el. 

A jelenleg Kecskeméten focizó Laczkó Zsolt 22-szeres válogatott labdarúgóval tavaly nyáron házasodtak össze. Első találkozásukkor még ők maguk sem gondolták volna, hogy komoly kapcsolat lesz az ismeretségből, az ugyanis cseppet sem indult jól. 

- Egy buliban találkoztunk Zsoltival, a barátait már régóta ismertem, őt azonban nem. Azt kijelenthetjük, hogy nem volt szerelem első látásra, folyton ugratott, nem volt szimpatikus. Ebből aztán szerelem és házasság lett - mesélte Laura.

Férjével már a gyerekvállalásról is sokat beszélgetnek, a családi fészek is épül.

- Éppen építkezünk, és sok mindent nekem kell intéznem. A múltkor cementeszsákot cipeltem, azóta is ezzel ugratnak a többiek a SportKlubban - mondta a csinos modell.

Fotó: SportKlub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük