Liptai Claudia kioktatta kollégáját a reggeli műsorban
Liptai Claudia a Mokka ma reggeli adásában mondott oda műsorvezető kollégájának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia a ma reggeli Mokkában kioktatta műsorvezető kollégáját, Kárász Róbertet.

A színésznő, műsorvezető mindezt ráadásul olyan viccesen tette, hogy mindenki csak nevetni tudott rajta.

Liptai Claudia kioktatta kollégáját

Liptai Claudia mint a Sztárban Sztár női zsűritagja, Pál Dénes pedig mint a műsor tavalyi szériájának győztese vendégeskedett a TV2 reggeli műsorában. Az apropót az adta, hogy a Sztárban Sztár című műsor kapta a legjobb tévés produkciónak járó díjat a hétvégi Story-gálán.

Liptai elárulta, a műsor első, 2013-as szériájánál még nem voltak benne biztosak, hogy sikeres lesz. Amikor látta, hogy még az operatőrök is nevetnek a produkciókon, már nem voltak kétségei. A sikerhez persze szerinte szükség volt egy olyan műsorvezetőre, mint Till Attila és olyan tehetséges előadókra, mint amilyen Pál Dénes is.

Kárász Róbert a beszélgetés zárásaként aztán az idei terveiről is kérdezte kolléganőjét.

- Azért ez egy hosszú év, először nézzük a tavaszt. Elkezdtem a második könyvemet írni, meg elkezdek próbálni a Játékszínben, nem kisebb személyiségekkel, mint Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Pásztor Erzsi, szóval egy fantasztikus darabot fogunk próbálni, a Vidám kísértetet. Imádom a színházat, szerelmem színház - mesélte Liptai Claudia.

Erre Kárász Róbert nevetgélve annyit mondott, mint ahogy neki is, ő is játszik egy fantasztikus vígjátékban.

- Dénes, tervezel-e esetleg színészi babérokra törni? - vette át erre tőle a szót Liptai Claudia. - Így kell jól kérdezni, tudod! - hangzott a fricska Kárász Robinak, aki inkább magáról beszélt, ahelyett, hogy fiatal vendégét is megkérdezte volna.

Fotó: TV2/Mokka

Facebook-kép és főkép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük