Tóth Vera smink nélküli fotót posztolt: kocogás közben kapta le magát
Tóth Vera megmutatta, hogy néz ki, ha nem visel profi sminket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak énekesnők, akik koncertjeiken olyan sminkeket viselnek, melyek alatt szinte nem is látszanak a vonásaik, hiszen ez az előadásuk része. Mások a klasszikus eleganciára szavaznak, bár a színpad megköveteli a feltűnést, ők mégsem viszik túlzásba, számukra bőven elegendő a vörös rúzs vagy füstös szem.

Tóth Vera az utóbbi tábort erősíti, mindig pazarul van kifestve a fellépésein, és a hétköznapokban is ügyesen bánik az ecsettel. Pontosan tudja, mi áll jól neki, de a kísérletezgetéstől sem riad vissza, ha a drogériák polcán válogat: láthattuk már földszínekben pompázni, élénk rózsaszín szájjal szelfizni, de a fekete tusvonal is remekül mutat az arcán.

Tóth Vera smink nélkül

Ám távolról sem nevezhető dívának, egy cseppet sem feszélyezi, ha nem fedi az arcát semmi. Természetesen kocogás előtt sem pingálja ki magát, natúr valóját pedig bátran megmutatja követőinek az Instagramon. 

Vasárnap is hódolt a mozgás örömének, futott egyet Palkonyán. Képe a bizonyíték arra, hogy a sport boldogsághormont termel, ugyanis a sztár szinte ragyog a fotón, és ehhez semmiféle kozmetikumra nem volt szüksége.

Követői nap mint nap nyomon követhetik, milyen aktív életet él, ezzel motiválni szeretné az oldalára látogatókat. Ez a kommentek alapján be is vált neki, többen kifejezték, kedvencük inspirálja őket ahhoz, hogy maguk is elkezdjék róni a köröket.

Tóth Gabi smink nélkül

Tóth Gabi egy smink nélküli fotóval mutatta meg, kora reggel hogyan várja, hogy féléves kislánya, Hannaróza Marika felébredjen, hogy aztán ez egész napját a hétkilós csemetéje "szolgálatában" tölthesse.

Ezt is szeretjük