Tóth Vera még tovább fogyott: szexi és vékony combokat villantott
Tóth Vera hét kilót adott le a karanténban, az eredményről fotót is posztolt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera új életet kezdett 2016. március 31-én, amikor gyomor-bypass műtétre vállalkozott. Nem csak a túlsúlyától szabadult meg, sokkal nyitottabb lett, az önbizalma is megnőtt, az öltözködési szokásain is változtatott. 

2018 karácsonyán a nagy szerelem is rátalált a gasztroszakember, Pauli Zoltán személyében, aki a panzióként, éttermeként, borozóként és delikáteszként is üzemelő Palkonyha tulajdonosa.

Tóth Vera még tovább fogyott

Az egészséges életmódnak és a rendszeres testmozgásnak köszönhetően az elmúlt években nemcsak vékonyabb, de izmosabb is lett. 2019 májusában azt nyilatkozta, 53 kiló mínusznál tart. A 35 éves sztár a karantén alatt még tovább fogyott. 

Friss posztjában azt írta, annak ellenére, hogy szerelme finomabbnál finomabb ételeket főzött, online edzésekkel és a személyi edzője motivációjának köszönhetően további hét kilót faragott le. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A kommentelők nemcsak dicsérték, de arról is érdeklődni kezdtek, mi a titka az edzések mellett. 

"Semmi különös: 

Reggel eszem rendesen, beleértve a házi kenyeret is, de azt csak keveset. Napközben nagyon keveset eszem, kerülöm a nehéz ételeket. Utoljára 15-16.00 körül eszem, utána max. egy falat étel. Nem is vagyok éhes este, ritkán vacsorázom, de inkább nem vacsorázom. Heti 30 km-t gyaloglok vagy futok, és egy két funkcionális edzésem van. Amúgy nem ülök le, és nem tétlenkedem. Ennyi az egész, semmi varázslat. Rendszeresen teszem ezt, talán a rendszeresség a titka" - írta.

"Fantasztikus, hogy a combjaid is milyen vékonyak! Nagyon vigyázz magadra, az étkezésedre, mert a párod mellett nagy a kísértés e téren. Csinos vagy, és kitartó! Példa értékű, amit eddig véghezvittél!"

"Most alig ismertelek meg, nagyon jól nézel ki. Példa lehetsz bárki számára. Nagyon sok akaraterő lehet."

"Vera, gyönyörűen lefogytál, szép nő lett belőled, és boldog vagy, tovább már nem kell fogynod.... szerintem ügyes voltál" - olvasható a hozzászólásokban. 

A 22 éves Fásy Zsüliett rengeteget fogyott

A kislányból mára 22 éves, felnőtt nő lett, aki már kevesebbet szerepel, mint az elmúlt években. Az Instagram-odalára is négy év után, idén áprilisban posztolt új fotót. A követői meg is lepődtek, ugyanis a képeken látványos, Fásy Zsüliett milyen sokat fogyott. Míg más az önkéntes karanténban hízott, Fásy Ádám és lánya jó pár kilótól szabadult meg.

Ezt is szeretjük