Tóth Gabi vallomása a válásról: beismerte, hibázott, de hiszi, hogy helyre tudja hozni

Tóth Gabi új dalában a válásról énekel. Most adta ki magából azokat a dolgokat ezzel kapcsolatban, amiket eddig nem akart.

Tóth Gabi vallomása a válásról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

"Átkozott nyár” - ezzel a címmel jelent meg Tóth Gabi legújabb dala. A szerzeménynek már a címe is mutatja, melyik időszakról szól: a válásáról énekel benne.

Augusztus 9-én egy ország döbbent meg, amikor Krausz Gábor kiírta, hat év és egy közös gyermek után külön utakon folytatják az énekesnővel. A bejegyzése egy mondatából sokan arra következtettek, hogy a szakításnak köze volt a Fricska együtteshez.

Tóth Gabi vallomása a válásról

Tóth Gabi eddig részletesen nem szólalt meg a témában, csak utalgatott rá, hogy nehéz hónapok állnak mögötte. A videóklipet beharangozó Insta-posztban viszont hosszan kifejtette a gondolatait.

“Itt hagytad hát nekem a zenét. Mondd, hogy legyek így csendes feleség..?” - a dal ezen idézetével kezdte a bejegyzést, majd azzal folytatta, nem akarja mentegetni magát.

"Nem akarom mentegetni magam, én is ember vagyok, néha hibázom, de az igazság az, hogy nekem általában a szívem diktál” - írta.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Azzal folytatta, mindig is különc volt, ezért igyekezett olyan emberek társaságát keresni, akik megértették.

Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam, amiben hibáztam.

"De, “ Ez vagyok én”! Mindenhez két ember kell, nem csak rajtunk múlnak életünk fontos döntései. Ezzel a dallal szeretném elmondani azt, amit eddig nem tudtam, vagy inkább nem akartam. Most úgy érzem, ennek is eljött az ideje.”

Azzal zárta a sorait, azoknak küldi a dalt, akik voltak már hasonló helyzetben, akik többször is felálltak már a padlóról.

"Nem vagytok egyedül, mindig van miért, kiért küzdeni, továbblépni…”

Bár az új dal a magányról szól, Tóth Gabit azért támadták annyian a közösségi médiában, mert a válás bejelentése után nem sokkal a Fricska alapítótagjával, Papp Máté Bencével fotózták le. Krausz Gábor bejegyzése és a kézen fogva sétálós, puszit váltós lesifotók alapján sokan gondolták úgy, hogy a táncos miatt lett vége a kapcsolatuknak.

Azt, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence együtt vannak, még egyik fél sem erősítette meg hivatalosan. Viszont a táncművészt többször lefotózták már a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában, és azt is szemtanúk bizonyították, hogy együtt távoztak a helyszínről.

Tóth Gabi exe kitálalt

Tóth Gabi és Trap Kapitány két évig voltak együtt. Az utóbbi megmondta az énekesnőnek, hogy borítékolhatóak a tettei következményei.

Tóth Gabi exe kitálalt: előre megmondta neki, a tetteinek lesznek következményei

Tóth Gabi és Trap Kapitány két évig voltak együtt. Az énekes már akkor megmondta neki, borítékolhatóak a tettei következményei.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Ezt is szeretjük