Tóth Gabi váratlan fotót posztolt: megmutatta szeplős arcát
Tóth Gabi fotójától lehidaltak a követői, imádták a szexi, szeplős szelfit

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szikrázó napsütésben az alabástrombőrű hölgyeken jellemzően apró pöttyök keletkeznek. Sokan irtó cukinak tartják a szeplős arcot, mások kifejezetten szexinek találják, ám vannak olyanok is, akik utálják, ha nyáron kijönnek a barna pontjaik.

Tóth Gabi nem tartozik közéjük, bátran villantotta meg szeplőit az arcán az Instagram-oldalán. A natúr képpel hatalmas sikert aratott követői között, akik agyondicsérték a természetes szelfit. Sokak kommentelték, hogy ez a fotó a legszebb, amit eddig valaha láttak az énekesnőről.

Tóth Gabi szeplős fotója

„A legeslegjobban imádom ezt a képet Rólad! Olyan igazi! Olyan szép vagy!”

„Olyan a lány szeplő nélkül, mint az égbolt csillag nélkül!” - szólt hozzá egy rajongó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

✨👱🏻

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Másokat arra inspirált a poszt, hogy magabiztosabban vállalják a pigmentfoltjaikat. Nyári Diát is lenyűgözte, hozzászólásában hangot adott annak, mennyire imádja a szeplős csajokat.

A 32 éves énekesnőre jellemző, hogy a közösségi médiát inspirációs céllal használja, nem akar hamis képet tükrözni önmagáról, fotóival igyekszik mindig visszaadni azt, hogy milyen az igazi valója. 

Épp ezért nem csak olyan felvételeket tár a közönség elé, amelyeken tökéletes sminkben látható, bátran mutatja meg, hogy néz ki, ha egy gramm festék sem fedi arcát, de a szülés utáni alakját is kendőzetlenül fotózta le.

Tóth Gabi smink nélkül

Tóth Gabi egy smink nélküli fotóval mutatta meg, kora reggel hogyan várja, hogy féléves kislánya, Hannaróza Marika felébredjen, hogy aztán ez egész napját a hétkilós csemetéje "szolgálatában" tölthesse.

Ezt is szeretjük