Tóth Gabi és párja a Mokkában tett bejelentést: a titkukat élő adásban fedték fel

Az énekesnő és Papp Máté Bence különleges dologra készül a nyáron.

Tóth Gabi és párja bejelentése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi és a párja, Papp Máté Bence kicsit sem lazítanak, a rengeteg munka mellett épp újítják fel álomotthonukat. Ez még mind semmi, a sztárpár ugyanis egy különleges projektbe vág bele a nyáron.

Tóth Gabi és párja bejelentése

Tóth Gabi és párja szentendrei otthonuk teraszán, élő adásban avatták be a Mokka műsorvezetőjét, milyen tervekkel néznek a nyár elé. Papp Máté Bence ötlete volt, amit most ketten fognak megvalósítani: gyerekeknek szerveznek nyári tábort.

- Én már csináltam ilyen tábort, kicsit kisebb létszámmal - mesélte a néptáncos, akinek már akkor is sikerült megvalósítania, amit kigondolt, ám itt még több színes programmal és természetesen énekléssel is készülnek a tánc mellett.

- A gyerekek hagyományos környezetben találkozhatnak a néptánc világával, de egy kicsit ritmusosabb formában, mint amit én is képviselek. Amióta Gabival együtt vagyunk, ez a célunk, ez az közös álmunk, hogy azt az értékrendet, amit ő is megtapasztalt fiatal korában, átadjuk a gyerekeknek. Létre akarunk hozni egy olyan közösséget, ahol a gyerekek megismerkedhetnek velünk, és átadhatjuk azt a néptánc- és népzeneszeretetet, amit mi is érzünk.

Tóth Gabi hozzátette, mindezt egy kicsit modernebb formában képzelik el, ami azt jelenti, hogy a modern zenéből is merítenek majd a különböző ritmusjátékok közben. Kedvesével arra törekednek, hogy egy meghatározó tapasztalatokkal teli táborélményt tudjanak nyújtani a gyerekeknek.

Less be Tóth Gabi szentendrei házába: mindig ilyen konyháról álmodott

Az énekesnő megmutatta elkészült álomkonyháját, amivel egyszerűen nem is lehet betelni.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük