Tóth Gabi egy szál bikiniben - A fogyása után bombasztikusan néz ki
Tóth Gabi így ejtőzik a gyönyörű, kék vízben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi Görögországban nyaral szerelmével, Krausz Gáborral. Az énekesnő számos fotóval megörvendeztette már a rajongóit, tegnap aztán végre egy bikinis képet is posztolt magáról. 

A harmincéves sztár háton épp a hihetetlenül kék vízben lebegést és a napsütést élvezi, miközben a teljes alakját megmutatja. A követői dicsérték is, milyen dögös, mennyire jól néz ki. 

#veledutazom #hamarosan ✈️🧑🏼💋

Ein Beitrag geteilt von tothgabi (@tothgabi) am

Tóth Gabi valóban szenzációs formában van. Május végén tett ki magáról egy fotót, ami mellett elárulta, hogy 2015 óta zavarta, hogy súlyfelesleg van rajta. Nem volt elhízva, de zavarta az a nyolc-kilenc kiló, hiába próbálta elfogadni, hogy a teste változott. 

2015 óta küzdöttem a plusz kilókkal. Sosem voltam elhízva, de talán 8-9 kilót felszedtem magamra az elmúlt években, ami néha zavart, mikozben küzdöttem, hogy elfogadjam a változásokat a testemen. A letisztulásom, változásom folyamata, amit tavaly óta láthattok, egy komoly belső munka eredménye.  Minden rám ragadt sallangot igyekszek lerázni magamról.  Hogy őszinte legyek, sminket, kiegészítőket, szoros ruhákat sem voltam képes viselni. Valami megváltozott bennem tavaly.  Csak a természetre, az ösztöneimre, a megérzéseimre és a gyökereimre volt szükségem ahhoz, hogy megtisztítsam, újraépítsem a lelkemet. Az elmúlt években ismerkedtem a magánnyal és a magány segítségével magammal. Kemény időszakot éltem meg lelkileg, viszont dalszerzőként kamatoztattam ez a folyamatot. Alkottam, amennyit csak tudtam és minden létező stílust amit kipróbáltam a zenei producerem segítségével, jól összegyúrtunk és megékesítettük szép, folk elemekkel. Rendet tettem magamban, körülöttem, megismerkedtem a lelkemmel.  Mostanra sikerült visszanyernem a régi súlyomat és tudom, hogy ezt a lelki síkon történt változásaimnak, tehát magamnak és a tapasztalásaimnak köszönhetem.  Sikerült elfogadnom, megszeretnem magam és emiatt a szerelem is rámtalált és a munkámban is a helyemre kerültem. Évek óta erre a harmóniára vágytam! Mertem befele figyelni, mertem lemenni a “sötétbe” , és minden nyitvahagyott korszakomat megvizsgáltam, elvarrtam a szálakat, az emlékeket dobozba zártam és egy szép szalaggal átkötöttem.  Röviden ez az én sztorim, amit őszintén szerettem volna Veletek megosztani és titeket is arra ösztönöznélek, hogy tegyetek a változásért, magatokért, mert még bőven vannak csodák a lelketekben, csak felszínre kell hozni őket én pedig dalokat írok, hogy általuk segítsek a céljaitok elérésében! Ölelés és szeretés! Gabi:-)

Ein Beitrag geteilt von tothgabi (@tothgabi) am

Végül rájött, hogy lelki síkon kell rendet tennie, aminek meg is lett az eredménye. Ennek köszönhetően nyerte vissza a régi, évekkel ezelőtti súlyát. 

Ezt is szeretjük