Tóth Vera a szexet is jobban élvezi 45 kilós fogyása után - Nyíltan beszélt a változásról
Tóth Vera ducin is mindig megkapta azt a pasit, akit kinézett magának, fogyása után pedig még magabiztosabban flörtöl.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera 2016 tavasza óta több mint 45 kilót fogyott. Nemcsak a külseje alakult át látványosan, ő is sokat változott. Ami maradt, az a szabadszájúsága, Lilunak azt mesélte, ma sem tesz lakatot a szájára, ha úgy érzi, véleményt kell mondania valamiről. Emellett továbbra is hedonista, szeret jókat enni, de ma már mértéktartó: mindent eszik, mindent iszik, de csak egy tenyérnyit. Az énekesnő olyan tabudöntögető témákról is a beszélt a Lilulandnek, mint az, hogy a fogyása óta bátrabban flörtöl-e, vagy, hogy jobban élvezi-e a szexet. 

- Ha az ember száz kiló fölött van, úgy érzi, nem mindent engedhet meg magának. Állandóan azt érzed, hogy vissza kell fognod magad. Eleve rengeteg vagy, amikor rád néznek, erre még harsány is vagy, nagy a szád, jókat röhögsz. Most csak általánosítottam, és ez csak az egyik oldal, mert vannak olyanok, akik megszólalni is alig mernek, egyfolytában takargatják magukat. A flörtben és a férfi-női kapcsolatokban defektes voltam kicsit, ott már zavart, hogy a BMI-index szerint túlsúlyos vagyok. Ugyanakkor, ha elhatároztam, hogy ezt a pasit akarom, és, ha nagyon akartam, akkor megkaptam.

toth-vera3
Fotó: Youtube/Liluland

- Én sok mindenben hiszek egy párkapcsolatban. Abban is, hogy nem minden párkapcsolatban egy ember mellett tartunk ki örökké. Hiszek a megváltó szexben, abban, hogy nem feltétlenül kell mindent mellre szívni. Csak tisztelet legyen egy kapcsolatban. Az nagyon fontos, hogy ne bántsd meg a másikat. Egyébként soha nem voltam féltékeny, ezzel megőrjítettem a pasijaimat - vallotta be. 

Tóth Vera olyan tabudöntögető kérdésekre is válaszolt, mint az, hogy az új testben jobban élvezi-e a szexet. 

- Persze, gondolhatod! Sokkal könnyebb vagyok, mindenkinek könnyebb. Az ember száz kiló fölött megtanul repülni. Ennek van egy külön technikája, utána a hasizmot elég jól érezni. Tény, hogy megpróbálod úgy csinálni, a másik ne érezze meg, hány kiló vagy. Mindig meg lehet oldani. A fogyás után sok minden megváltozott, most már nem repülök, hanem elszállok - viccelődött a 33 éves sztár.

Ezt is szeretjük