Tóth Andi még a bugyiját is eldobta: egyenesen Marics Peti mikrofonján landolt a szexi darab

Tóth Andi dögös dívaként tűnik fel Marics Petiék legújabb számában, még a bugyija sem tud ellenállni az énekesnek.

tóth-andi-marics-peti-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Andi és Marics Peti 2022 júliusában vállalták fel szerelmüket egy közös képpel az Instagram-storyjukban. Az énekesnő azóta már szerepelt a ValMar együttes számaiban, ahol mindig szerelme oldalán tűnt fel, méghozzá dögös csábítóként.

A Palvin/Hajnalokig című dalban intim pillanatoknak lehettek tanúi a rajongók, hiszen ekkor Tóth Andi kedvese arcát nyalogatta. A Blikk szúrta ki, hogy Valkusz Milán és Marics Peti legújabb szerzeményében, a Magány vagány dalban ismét feltűnik a barna bombázó. 

Tóth Andi Marics Petiék klipjében

A 24 éves énekesnő vagány dívaként, piros kendővel a fején, vörös rúzzsal és pöttyös kesztyűvel veszi le a lábáról kedvesét, aki bolondul érte. Tóth Andi elutasítóan viselkedik vele a klip során, és érződik, hogy csak játszadozik a nőcsábász zenésszel.

A videó utolsó részében éppen Valkusz Milán és barátja fellépését láthatjuk, ahol a közönség első soraiban a kiszemelt Tóth Andi is ott van. Pár pillanat múlva egy szexi, vörös bugyi repül fel a színpadra, egyenesen Marics Peti mikrofonján landolva. Bár a boldog befejezés ezúttal elmarad, az énekesnő által alakított karakter vidáman mosolyogva tapsol az előadásuk végén.

Tóth Andi testvére

Tóth Andi ritkán látott testvérével posztolt közös fotót: a felvétel azért is különleges, mert az a bátyja esküvőjén készült. Az első képen a testvérével, a harmadikon pedig szerelmével látható. 

Cover-kép: TV2

Ezt is szeretjük