Felismered 45 évesen VV Leót? A 2004-es Való Világ szívtiprója most így néz ki

Nagy Zsolt Leó is szerepel a TV2 Totem című kalandrealityjében, ami augusztus 22-én indul.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy Zsoltot VV Leo néven a Való Világ harmadik szériájában ismerte meg az ország: 2004. január 5-én költözött be a villába, és összesen 159 napot töltött a kamerák között éjjel-nappal. Végül csak egy hajszál választotta el a győzelemtől, a szériát VV Milo nyerte meg. 

A valóságshow-t követően műsorvezetőként is kipróbálta magát, valamint saját filmkészítő céget alapított, a Sláger TV és a Fishing and Hunting csatornákra készít tartalmakat. Az RTL Klub képernyőjére 2019 novemberében tért vissza A Konyhafőnök VIP-ban.

VV Leo a TV2 Totem című műsorában

A 45 éves sztár hamarosan a TV2 2021. augusztus 22-én induló, Totem című kalandrealityjében erősíti a szarvasok csapatát. Saját bevallása szerint nagyon szeret a természetben kirándulni, filmezni, nem véletlenül készített sok természettel kapcsolatos alkotást. 

- Nagyon sok helyre hívtak már szerepelni, és amikor a témája felmerült ennek a műsornak, nem lehetett nemet mondanom. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet a játék folyamán, ami engem megállít: jól érzem magam a magasban, víz alatt, barlangban. Nem azt mondom, hogy nem félek, és nem dobog a szívem, mert nagyképű lennék, ha ezt mondanám, de annyira szeretem, hogy megküzdök ezekkel az akadályokkal és a félelemmel - mesélte a TV2 bemutatkozó videójában

A cikk az ajánló után folytatódik

Ördög Nóra műsorvezetésével a Totemben virtuálisan a Bakony lenyűgöző tájaira indulhatnak a nézők: a farkasok és a szarvasok táborában hét-hét mindenre elszánt híresség csap majd össze, akik a nomád körülményekkel és a természet adta kihívásokkal dacolva, egy-egy instruktor vezetésével kincskeresésre indulnak, hogy bezsebeljék a hét misztikus erővel bíró kristályt, és győzelemre vigyék csapatukat. A kalandreality legvégén a két-két legrátermettebb kalandornak párban kell megküzdenie a 10 milliós főnyereményért, amelyen majd saját belátása szerint osztozhat a nyertes csapat két tagja.

Képes összeállításunkban megnézheted, Nagy Zsolt León kívül kik azok a sztárok, akik a Totem című műsorban a szarvasok csapatát erősítik. 

Ezt is szeretjük