Felismered Torres Danit? A 2004-es Megasztár énekese most így néz ki
Torres Dániel a negyedik helyen végzett a Megasztár második évadában.

torres-daniel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Torres Dánielt 2004-ben zárta a szívébe az ország, miután bejutott a Megasztár második évadának döntős versenyzői közé. A TV2 népszerű tehetségkutató műsorában végül a negyedik helyen végzett Caramel, Palcsó Tamás és Tóth Gabi mögött.

2005-ben megalakította a Torres Dani és a Veni Styx nevű együttest, akikkel két albumot adott ki. Ugyanebben az évben jelent meg önéletrajzi könyve Én, Torres címmel, 2009-ben pedig részt vett a Song of the Year nemzetközi dalszerző versenyen, ahol rock kategóriában második helyezést ért el Drivin' című dalával.

Torres Dani 2005-ben, a Megasztár idején és ma.
Torres Dani 2005-ben, a Megasztár idején és ma.
Fotó: MTI/Kovács Tamás, Instagram/Torres Dániel

Az Ecuadorban született énekes februárban ünnepli majd 36. születésnapját, és a mai napig koncertezik, emellett pedig sokat utazik. Erről a szenvedélyéről így nyilatkozott 2016-ban a Blikknek adott interjújában:

- Szerencsére a családom is nagy utazó velem együtt, szóval többnyire sokan kelünk útra. Édesapám, a felesége, az öcsém és a húgom is velünk tart, sőt, számos barátunk is eljön Magyarországról, Ecua­dorból és az Egyesült Államokból, szóval igazán nemzetközi a csapatunk - mesélte Torres Dani, aki járt márt Nepálban és Argentínában, Afrikában pedig megmászta a Kilimandzsárót is.  

Ezt is szeretjük