Torres Dani a Facebookon is keres munkát - A megasztáros énekes felélte tartalékait
Torres Daninak sem volt az elmúlt hónapokban bevétele, így az üzleti kommunikációban szerzett tapasztalatával munkát keres.

torres-dani-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Torres Danit a Megasztár második, 2004 őszén indult és 2005 tavaszán véget ért évadában ismerte meg az ország. A lányok nagy kedvence a negyedik helyen végzett. 

A mai napig énekléssel foglalkozik, emellett színészkedik is. Mivel a világjárvány miatt mindkét fő tevékenységét szüneteltetnie kellett, és elesett a fő bevételi forrásaitól, a Facebook-oldalán írta ki, tapasztalatával és végzettségével milyen területeken tudna munkát vállalni. 

Torres Dani a zenélés mellett munkát keres

Azt írta, kommunikáció, üzletkötés, kapcsolattartás területen magyar, angol és spanyol nyelven keres munkát, de fordítást, tolmácsolást és szövegek javítást is tudná vállalni.   

Az apai ágon ecuadori Torres Dani az édesapja utazási irodájának európai képviselője. A cég nem csődölt be, de nehéz helyzetbe került, most innen sem számíthat bevételre. Újra elkezdett fellépni, de a tartalékait felélte, ezért úgy gondolta, nem árt több lábon állnia. 

- A számlák gyűltek, elértem a megtakarításaim végére, valamit tennem kell. Utcára nem kerülök, van segítségem, aminek örülök, de magam szeretem megoldani a problémáimat. Már több üzenetet is kaptam. Bizakodó vagyok! - mesélte a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem tagadja, amikor kitört a világjárvány, bepánikolt, mi lesz a koncertekkel, színházi előadásokkal, miből fog megélni, de aztán úrrá lett a félelmein, és inspirációt merített a rendkívüli helyzetből. Így született a Valami jó című dal is. 

A rajongóit ugyancsak a közösségi oldalán nyugtatta meg, hogy a zenélést semmiképpen nem hagyja abba, épp a negyedik albumát készíti. 

Varga Feri asztalosnak állt

Varga Ferit a 2005 őszén indult és 2006 tavaszán véget ért Megasztár harmadik szériájában ismerte meg az ország. Rúzsa Magdi mögött a második helyen végzett, ő lett a tehetségkutatóban az év férfihangja. Amikor kitört a világjárvány, régi hobbijával, az asztalossággal kezdett el foglalkozni. 

Ezt is szeretjük