A magyar híradós titokban férjhez ment: 8 hónapos terhesen állt oltár elé Török Réka
Török Réka, az ATV Híradó műsorvezetője a 8. hónapban ment feleségül szerelméhez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Török Réka, az ATV Híradó műsorvezetője, a Heti Napló Sváby Andrással riportere az elmúlt tíz évben éjjel-nappal dolgozott, és végül az igazit is a munkájának köszönheti. 

A 2020-ban Junior Prima-díjjal kitüntetett tévés riportjaiban rengeteget foglalkozott szegényekkel és hátrányos helyzetűekkel, ezekhez egy hiteles jogi szakértő véleményére is szüksége volt. Sváby András javaslatára kereste meg Horváth Lóránd ügyvédet, akivel a találkozás szerelem volt első látásra – mesélte a Best magazinnak

Török Réka babát vár, és férjhez ment

- Azt gondolom, benne megtalálom álmaim férfiját. Magas, borostás, csodálatos kék szemei, gyönyörű kezei vannak, és nagyon okos, ezek voltak az első benyomásaim, amik azonnal megfogtak. És arról, hogy milyen fantasztikus ember, napok alatt megbizonyosodhattam – mesélte a hetilapnak. 

torok-reka
Fotó: ATV/Start Plusz

A 18 évvel idősebb, kétgyerekes édesapával nem terveztek rögtön babát, de mindketten biztosak voltak abban, hogy szeretnének közös gyermeket, aki végül hamar meg is fogant. A 29 éves tévés három héttel ezelőtt, nyolc hónapos terhesen feleségül is ment a párjához.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A járvány miatt nem mehettünk templomba, de a házunk kertjében, egy sátorban szűk családi körben megtartottuk az esküvőnket. Volt egy kis oltár is, ott adott össze minket az anyakönyvvezető. 

Március az utolsó hónap, amikor riportjaival szerepel a Heti Naplóban, utána egy időre elköszön a nézőktől, és születendő kislányára koncentrál, akinek nevét a férje javasolta. Lóránd kérdezte meg szerelmét, mit szólna a Gertrúd vagy a Trudi névhez.

- Nemcsak mi várjuk nagy izgalommal Trudit, hanem a férjem 13 és 15 éves fiai is. Az elmúlt két évben megtanultam, milyen három fiúval az élet, és újszerű utazás lesz ennyi fiú után egy kislány. 

Erős Antónia bőrruhái

Erős Antónia az RTL Klub Híradó című műsorában mindig csinos és elegáns: profi sminkes festi ki, és stylist gondoskodik a tökéletes megjelenéséről. A ruhái igazodnak a hírműsorhoz: nem mutatnak túl sokat, de időnként azért láthatunk a tévésen egy-egy, a szokásosnál dögösebb darabot. Képes összeállításunkban dögös bőrruháiból gyűjtöttünk össze párat.

Ezt is szeretjük