Az RTL Klub szívtiprója volt: Németországban nyitott tetoválószalont

Törőcsik Dániel hamburgi üzlete a szakma krémjét is lenyűgözte.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub 2013 februárjában tűzte először műsorára az Éjjel-Nappal Budapest című realitysorozatát, amely a mai napig sokak kedvence. A kezdő szereplőgárda jócskán lecserélődött az évek során, a főbb karakterek közül Lalival, Joe-val és Gáborral találkozhatnak továbbra is a nézők.

A műsorból távozók közül sokan maradtak a reflektorfényben, Horváth Gréta a TV2-n, Nádai Anikó pedig az RTL II-n kapott saját műsort, emellett a Reggeli és a Házasodna a gazda háziasszonya. Mások civil szakmát választottak maguknak, Kovács Dóra, a produkció Zsófija kozmetikusnak állt, míg Kristóf, azaz Törőcsik Dániel tetoválóművész lett.

Törőcsik Dániel hamburgi tetoválószalonja

Utóbbi egyre nagyobb sikereket ér el a szakmájában, hőn dédelgetett álmát is sikerült megvalósítania, saját szalont nyitott Hamburgban. A sármos sztár négy éve él Németország északi városában, ez idő alatt rengeteg tudást szívott magába, és sok kapcsolatra tett szert. Ennek köszönhetően 2020 nyarán nyithatta meg kapuit saját üzlete, amelyet már most rengetegen dicsérnek.

- Nagyon sokan jöttek el megnézni Európán belül, akik tehették, és mindenkinek nagyon tetszett. Próbáltunk egy kicsit más vonalat felépíteni, mint a megszokott szalonok, és ez hál' istennek sikerült - mesélte a Reggeliben.

A 33 éves művészt egyedi stílus jellemzi, nagyon vékony vonalakkal és letisztult formavilággal dolgozik. Minden munkájában megjelenik hitvallása, miszerint "a kevesebb több".

"Erre törekszem a munkámban is. Tetoválásaimban próbálok csak a lényegre koncentrálni és azokat erősíteni. Maximalista és nagyon kritikus vagyok magammal szemben, de a legfontosabb számomra, hogy egy tetoválás elkészülése után lássam a mosolyt a vendégeim arcán" - olvasható az oldalán.

Gombos Edina és családja Floridában

A műsorvezető 2004-ben feleségül ment a kubai származású Alberto Costafredához, akinek 2008 októberében egy kislányt, 2015 márciusában pedig egy kisfiút szült. 2015 augusztusában mindenkit megleptek azzal, hogy kiderült, a négyfős család nem nyaralni utazott Floridába, hanem titokban felszámolták magyarországi életüket, mert a jövőjüket az Egyesült Államokban képzelik el. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük