31 évesen robbant be a magyar plus size modell: gömbölyű idomaival meghódította az Instagramot
Tomaskó Bernadett szexi fotóit imádják a követői, akiknek száma lassan eléri a tízezret.

bern-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tomaskó Bernadett egészen új a plus size modellvilágban, 31 éves elmúlt, amikor erre a pályára lépett. Elsősorban azonban plus size aktivistának tartja magát, a szexi fotózásokra, dögös képekre inkább úgy gondol, mint egy eszközre, aminek segítségével elérheti a hazai telt lányokat. 

Kislányként még színésznő szeretett volna lenni, felnőttként kommunikációs szakember lett belőle. Ennek köszönhetően modellként képes száz százalékban önmagát menedzselni. 

Tomaskó Berndadett plus size modell

A 178 centi magas Tomaskó Bernadett 46/48-as ruhaméretet hord, de nem vesz fel akármit, csak az igazán dögös, nőies, szép holmikban érzi jól magát, amelyek kiemelik kerek idomait. Spirituális, önfejlesztésre, önismeretre törekvő személyiség, testalkatát saját bevallása szerint édesanyjától örökölte. 

 - Az, hogy az ember ténylegesen elfogadja magát, legyen egy stabil magabiztosság és önszeretet, az nem 14-15-16 éves korban születik meg. Ez egy folyamat, fejlődik. Mire az ember így tud viselni egy nagyobb testet, az egy hosszú-hosszú folyamatnak a része. Azt gondolom éppen emiatt, hogy ebben a szakmában kevésbé fontos a kor - mesélte az RTL Klub Fókusz című műsorában a modell, aki hozzátette, sosem utálta úgy a testét, mint más telt lányok, igaz, ő rendkívül támogató közegben nőhetett fel. 

 - Soha nem éreztették azt velem, nem mondták azt nekem, hogy bármivel is kevesebb vagyok, amiatt, mert nem S-es a méretem, vagy nem akkora vagyok, mint a velem egykorú társaim. 

Azt is hozzáfűzte, nem téríteni szeretne vagy motiválni, csupán megmutatni, hogy mindenkiben ott a lehetőség arra, hogy kibontakozzon, és jól érezze magát a bőrében. 

Tomaskó Bernadett napról napra népszerűbb az Instagramon, mostanra már tízezernél is többen követik oldalát, ahol nem rest fürdőruhás és fehérneműs fotókat posztolni sem. Szerinte a plus size modellek számára ugyanolyan fontos a megfelelő bőrápolás, táplálkozás és testmozgás, mint S-es méretű társaiknak. Ő maga gyermekként néptáncolt, majd zumbázott, most a jóga szerelmese. 

Félmeztelenül pózolt a magyar plus size sztár

Sirokai Diána mára az egyik legismertebb plus size modell, az Instagramon több mint 1,2 millióan követik a posztjait. 16 éves kora óta Londonban él, Angliából építi a karrierjét. 

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük