5 hónapos terhes - A magyar sztár már nem titkolja tovább
Tomán Szabina második gyermekével várandós.

toman-szabina-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus végén röppent fel a hír, hogy Tomán Szabina várandós, már a terhessége második harmadában járhat. Az egykori modell eddig még nem erősítette meg a hírt, de a Nők Lapja ma megjelent számában a címlapos interjújában beszél új párjáról és a kisbabáról is. 

Tomán Szabina 2005-ben ment feleségül Árpa Attilához, kislányuk, Amira 2007-ben jött világra. 2016 márciusában közösségi oldalukon erősítették meg a hírt, miszerint egy ideje már nincsenek együtt. A házasságot próbálták megmenteni, de nem sikerült, így jobbnak látták, ha külön utakon folytatják tovább. 

- Két olyan ember találkozott, aki egy idő után nem ugyanazt az utat járta. Én őrült szerelmes voltam Attilába, ez egy hatalmas szerelem volt. Egyikünk se gondolta, hogy válás lesz a vége, de azt gondolom, a legjobb döntést hoztam, mind a magam, mind a lányom számára - olvasható a hetilapban. 

toman

Tomán Szabina abban is jó példát mutat lánya számára, hogy egy nő egyedül is képes karriert építeni. Sikeres modellpályafutása után üzletasszonyként vívta ki mások elismerését, a válása után alapított cége az általa kifejlesztett fogyókúrás termékeit forgalmazza. 

- Időközben a magánéletem ismét rendbe jött, olyannyira, hogy az új kapcsolatomban babát várok, az ötödik hónapban vagyok - árulta el. 

Ezt is szeretjük