Az RTL Klub műsorvezetője 5 hónapos terhes, de alig látszik a pocakján
Szabó Zsófi testhezálló ruhában mutatta meg a babapocakját.

szabo-zsofi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi július 20-án jelentette be, hogy első gyermekével várandós. Férjével már másfél éve hiába próbálkoztak, inzulinrezisztenciája és endometriózisa miatt már a lombikprogramon gondolkoztak, amikor egy orvosi vizsgálaton kiderült, babát vár. Az RTL klub műsorvezetője másfél héttel ezelőtt csak annyit árult el, hogy túl van a kritikus 12 héten, ezért friss fotója láttán mindenki meglepődött, hogy már az ötödik hónapban van.

Nem csoda, hogy a Story Extra műsorvezetőjén a nézők sem vették észre, hogy babát vár, mert az első időkben is alig látszott valami a pocakján, akikkel személyesen találkozott, azok közül sem vette észre senki rajta a terhesség jeleit.  Rosszul nem volt, csak fáradékonynak érezte magát. 

- Úgy sikerült titokban tartani, hogy egyrészt erőt vettem magamon, és nem mondtam el mindenkinek. Nagyon kevesen tudták. Másrészt szerencsém volt, mert sokáig nem is látszott a hasam. Szerencsés vagyok, mert semmilyen olyan tünetem nincsen, ami kellemetlenné tenné az állapotomat. Egészségesebbnek és erősebbnek érzem magam, mint valaha - mesélte a Fókusz című műsorban. 

Szabó Zsófit áldott állapota nem akadályozza a munkában, ezért azt tervezi, ameddig lehet, képernyőn marad. 

Ezt is szeretjük