Tomán Szabina megmutatta mindkét lányát: Amira és Szofi nagyon hasonlítanak rá
Tomán Szabina egy 14 éves kamasz és egy hároméves kislány büszke anyukája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tomán Szabina 15 év modellkarrier után döntött úgy, hogy megalapítja saját cégét, 2015 óta tevékenykedik üzletasszonyként. Tapasztalatait 2019-től a képernyőn is kamatoztatni tudja, ő az egyik befektető a Cápák között című műsorban.

Női vezetőként úgy gondolja, más szemmel nézi a felmerülő problémákat, mint férfi társai. Empatikusabb, valamint könnyebben bele tudja élni magát a vállalkozni vágyók helyzetébe: kritikáiban ezért mindig a pozitívumokat hangsúlyozza ki, ezt a hozzáállást pedig édesanyaként is hasznosnak tartja.

Tomán Szabina és két lánya, Amira és Szofi

A manökenből lett üzletasszony két lány büszke anyukája: Árpa Attilával kötött házasságából született Amira, aki immár 14 éves. Második férjét is megajándékozta egy csemetével, Szofit 2018-ban hozta a világra.

Erős szülői példát hoz gyermekkorából: édesanyja egyedül nevelte őt és öt évvel idősebb testvérét. Noha az asszony elmondta a véleményét, a végső döntést mindig gyermekei kezébe adta.

- Ő mutatta az utat, elmondta a véleményét, de a döntést végül ránk hagyta. Kosarazni akartam, erre ő: „Rendben, de ne panaszkodj a hajnali edzések miatt. Modellkedni szeretnél? Viseld el, hogy hetekig külföldön vagy, csak magadra számíthatsz.” És így tovább… Amikor sikert értem el, enyém volt az érdem, és ha hibáztam, megint csak magamat okolhattam - mesélte a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Elárulta, lányaival nem követi ezt a példát, gyerekeit félti a kudarctól, ezért nehezen hagyja, hogy a saját hibáikból okuljanak.

- Azt hiszem, hagynom kellene, persze elsősorban a nagyobbat, Amirát önállóbbnak lenni (…)14 éves, és már beszélgetek vele a tinikor kihívásairól, például a közösségi oldalak veszélyeiről. Facebook-oldala ugyan nincs, de Instagramja igen, és a TikTokot is nézegeti, igaz, minden jelszavát ismerem. 

tomán szabina cápa
Fotó: RTL Klub/Cápák között

- Tudom, lesznek kihívások, de nem félek tőlük, bár biztosan lesz jó néhány nehezebb kérdés, amikor majd középiskolásként önállóbb lesz. De hiszem, hogy jól neveljük a lányokat, és ha anyu - aki Amira kétéves korában hunyt el - letekint a mennyből, remélem, büszke rám. Az anyára, a feleségre, az üzletasszonyra egyaránt.

Som-Balogh Edina és csodaszép kislánya

Som-Balogh Edina és lánya sem tagadhatnák le egymást. A csinos sztár továbbadta gyermekének a szépségkirálynőgéneket, amit meg is mutat a közösségi médiában. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy mennyire hasonlítanak.

Ezt is szeretjük