Tolvai Reni új frizurájával szexibb, mint valaha - Fotó
Tolvai Reni új frizuráját agyondicsérik a kommentelők.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni jó ideje hosszú, vörös hajjal hódít, amit többnyire egyenesre vasalva vagy lágy hullámokkal visel. Az énekesnő most úgy döntött, beújít. Jól tette, a rajongóinak tetszik az új frizurája. 

A 28 éves sztárnak jól áll a göndör haj, emellett mintha a színe is változott volna, vörös helyett inkább szőkésnek tűnik. 

tolvai-reni-haja
Fotó: Instagram/Tolvai Reni

Tolvai Renit akkor ismerte meg az ország, amikor 2010-ben jelentkezett a Megasztár ötödik szériájába, amit végül meg is nyert. Akkor még platinaszőke, rövid frizurája volt.

tolvai-reni-megasztar
Fotó: TV2

Tolvai Reni idén februárban sokakat meglepett, amikor az eddig Fitbalance Gála néven ismert, de idén, hetedik alkalommal új névvel és logóval, Just Clear Fitness Wellness Award Gála néven megrendezett díjkiosztón barna hajjal állt színpadra.

tolvai-reni-barna
Fotó: Facebook/Tolvai Reni

Később elárulta, csak parókát húzott, nem a saját haját változtatta meg drasztikusan.  

Magyar sztárok látványos frizuraváltásai

Úgy tartja a közvélekedés, hogy egy nő akkor változtat frizurát, ha a magánéletében is átalakulások mennek végbe. Ez a hazai sztárvilágban abszolút érezhető volt. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akiknek látványosan megújult a frizurájuk az elmúlt egy évben. 

Ezt is szeretjük