Tényleg szakítottak? Hazánk népszerű sztárpárja végre elárulta az igazat
Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András tiszta vizet öntött a pohárba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt időszakban több olyan cikk is megjelent a hazai bulvárlapokban, amelyek vagy arról számoltak be, hogy Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András szakítottak, vagy pedig arról, hogy a jóképű énekes verekedésbe keveredett.

A Megasztár 5 szerelmespárjának azonban elege lett ezekből a rosszindulatú pletykákból, és az Aktívnak közösen adtak egy interjút, amiben egyszer és mindenkorra tiszta vizet öntöttek a pohárba.

Nagyon bántják őket az ilyen cikkek

- Minket nagyon bánt, hogy ilyen cikkek jelennek meg, amelyekből szinte semmi sem igaz, és ennyire kiforgatják a történeteket - kezdte vallomását a TV2 tehetségkutató műsorának legutóbbi győztese.

Kállay-Saunder András elmondta, hogy az egyik szórakozóhelyen valaki trágár szavakkal illette szerelmét, ő pedig természetesen ezt nem hagyta szó nélkül, és megvédte Renit, de verekedésről szó sem volt.

A jóképű énekes hozzátette, hogy a biztonsági őrök valóban kikísérték őket, de csak saját biztonságuk érdekében, illetve azért, hogy így elkerüljék az esetleges további konfliktusokat.

Sosem fajult tettlegességig a konfliktus

Kállay-Saunders András amúgy sem az a verekedős típus, de annyit beismert, hogy ha bántják a barátnőjét, akkor bizony szól az illetőnek - ám tettlegességig sohasem fajulnak ezek az esetek.

A beszélgetés során szóba került szakításuk állítólagos híre is, aminek kapcsán elmondták, hogy szó sincs ilyesmiről, a mai napig boldog és harmonikus párkapcsolatban élnek - még akkor is, ha nem lógnak folyton egymás nyakán.

- Amikor kint vagyunk, nem csókolózunk vagy ölelkezünk állandóan, emiatt másoknak úgy tűnhet, hogy nem is vagyunk egy pár, de ez nem igaz, mi egyszerűen ilyenek vagyunk - árulta el Kállay-Saunders András.

- Rájöttem, hogy nem szabad kimennünk szórakozni, mert mindig lesz valami, ezért úgy gondolom, hogy sokkal jobbak a házibulik - zárta le a témát a 2010-es év hangja.

Ezt is szeretjük