Legalább 10 kilót fogyott! Tolvai Renit sosem láttad még ilyen karcsún
A megasztáros Tolvai Renáta is felbukkan majd a Jóban Rosszban című sorozatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem mindennapi sztárparádéval lepik meg a nézőket a TV2 sikersorozatának készítői: Sarka Kata, Orosz Barbi, Tolvai Reni, Kállay-Saunders András, Szeleczki Dávid és Váczi Gergő tűnik fel Csillagkúton Fehér Roland cégbővítő partiján.

Míg Tolvai Reninek régi vágya teljesült azzal, hogy szerepelhetett a Jóban Rosszban című szappanoperában, addig Orosz Barbit régi ismerősként üdvözölte a stáb, hiszen ezelőtt már kétszer is szerepelt a sorozatban.

Sztárok lepték el a városkát

Csillagkúton mindig történik valami izgalmas, most éppen sztárok lepik el a városkát: népszerű énekesek és műsorvezetők tűnnek fel Fehér Roland buliján, aki cége bővítését ünnepli.

Sarka Kata, Orosz Barbi, Tolvai Reni, Kállay-Saunders András és Váczi Gergő önmagukat alakítják a TV2 napi sorozatában, ahol hallhatjuk a Megasztár 5 ifjú tehetségének, Szeleczki Dávidnak az új dalát is.

A sztárok élvezték a forgatást, jól bírták a tíz órán keresztül tartó felvételeket. Tolvai Reninek ráadásul régi álma teljesült, hiszen mindig is vágyott arra, hogy szerepelhessen a sorozatban.

- Nagyon jól éreztem magam a forgatáson, Andrással tátott szájjal néztük a színészeket. Meg is állapítottuk, hogy nekünk nem lenne türelmünk ezerszer felvenni egy jelenetet, míg az tökéletes nem lesz - kezdte vallomását Renáta.

Bepillantott a kulisszák mögé

- Mindig is vágytam arra, hogy részt vegyek a sorozat forgatásán, és most nagyon izgalmas volt bepillantani a kulisszák mögé. Jól elfáradtunk a végére, de közben nagyon sokat nevettünk - árulta el mosolyogva az év hangja.

Reni mellesleg nagyon jó formában volt a forgatáson, az egykor teltkarcsú szőkeség az elmúlt hónapok során jelentős testsúlyfeleslegtől - legalább tíz kilótól - szabadult meg, ami bizony meg is látszott rajta!

Orosz Barbara számára nagy visszatérés volt a forgatás, ám saját bevallása szerint ez a mostani volt a legnehezebb szereplése.

- A mostani, harmadik szereplésem volt a legnehezebb, hiszen önmagamat alakítottam. Ez azért nehéz, mert nem lehet feloldódni a szerepben, és többször át kell gondolni, mit is mutasson meg magából az ember - árulta el Barbi, aki élvezte, hogy újra a már megszokott, profi stábbal dolgozhatott.

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük