Tolvai Reni tangás képére kapott hideget-meleget: ez már sok a kommentelők szerint
Tolvai Reni Instagram-követőinek nem tetszik, hogy az énekesnő egyre többet mutat meg magából.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni tangás képet töltött fel az Instagramjára. Az énekesnőről rajongói pontosan tudják, nem idegenkedik a bevállalós ruhadaraboktól. Jó pár olyan bejegyzés található az oldalán, amelyeken alig takarja valami a testét.

Május 17-én is úgy döntött, hogy egy dögös felvétellel dobja fel követői délutánját. A kép nem sokat bízott a fantáziára, ráadásul irtó szexi pózban mutatta meg a lenge öltözéket.

Tolvai Reni tangás képe

Nem mindenkinek tetszett a merészsége, a kommentelőktől kapott hideget-meleget. Sokan azt fájlalják, hogy énekesnő létére nem a hangjával, hanem csábos megjelenésével zsebeli be a lájkokat.

"Totál ciki ez a kép!”

"Miért van erre szükség?”

"Ezt nem kellene… szép vagy te ilyen képek nélkül is!" - írták neki.

A cikk az ajánló után folytatódik

Olyanok is akadtak, akik megelégelték az ilyen jellegű bejegyzéseit. Bár leszögezték, tehetséges előadónak tartják, és a sminkelős videóit is imádják, túl soknak találják a kihívó tartalmakat az oldalán.

"Én most követtelek ki, már az utóbbi időben nagyon kezd sok lenni ez a fajta ízléstelenség. Szerintem ezt egy magát valamire tartó nő/művésznő nem csinálja" - fakadt ki valaki.

Természetesen olyanok is írtak a fotóhoz, akik a védelmükbe vették az énekesnőt. Szerintük Tolvai Reni gyönyörű, vonzó nő, és semmi baj nincs azzal, ha az idomait szexi pózokban és ruhákban mutatja meg.

Az előadó az Ébredj Velünk! vendégeként beszélt arról, szerinte a megjelenés a szórakoztatóiparban nagyon fontos. Úgy érzi, időről időre meg kell újulnia, és meg kell mutatnia magát más stílusokban is. A negatív véleményekkel pedig azért nem foglalkozik, mert nem másoknak, hanem saját magának akar megfelelni.

Karda Bea melltartó nélkül

Karda Bea férfiszívek ezreit hódította meg hosszú, szőke hajával és karcsú alakjával. Jó pár fotósorozat készült róla, némelyek esetében azt is bevállalta, hogy többet mutasson a bájaiból. 1981-ben, 31 esztendős korában egy szál mellényben kapták lencsevégre, ami alá melltartót sem húzott.

Ezt is szeretjük