Tolvai Reni és Kállay-Saunders András ezért nem vállal 10 év után gyereket

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András a családalapítási terveikről is meséltek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András nem mondható tipikus sztárpárnak, nem szeretik mutogatni magukat, nem örökítik meg szerelmes pillanataikat a nap minden percében.

A Story magazin ünnepi különszámában kivételesen meséltek a magánéletükről, így arról is, hol tart kapcsolatuk tíz év után, és mik a terveik a jövőben. 

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András 10 éve együtt

Egy évtized nagyon sok idő, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András sok mindent megélt egymás mellett, boldogságot és tragédiákat egyaránt, de ezek csak még közelebb hozták őket. Elmondásuk szerint évről évre egyre jobban megismerik a másikat, nem csoda, hogy ennyire kötődnek egymáshoz, szinte együtt nőttek fel.

- Szinte még gyerek voltam az elején, tulajdonképpen együtt nőttünk fel. Ahogy a Megasztárban együtt szerepeltünk, azóta is mindent együtt éltünk át, csináltunk végig. Ha visszanézek a kezdetekre, rengeteget alakult a karakterem, a zenei stílusom és persze a kapcsolatunk is. Andris sokkal komolyabb lett, felnőttesebb és férfiasabb - mesélte az énekesnő.

Párkapcsolatuk abba a szakaszba érkezett, hogy gyakran nekik szegezik a kérdést, nem szeretnének-e családot alapítani.

- Mindketten nemzetközi karrierre törekszünk, jelenleg az az elsődleges számunkra, hogy ne csak Magyarországon ismerjék dalainkat.

Akkor szeretnénk családot alapítani, amikor már nem küzdünk,

amikor már nem kell annyit utaznunk a munkánk miatt, mert egyelőre még egymásra is kevés az időnk - magyarázta Kállay-Saunders András, párja is osztja ezt az álláspontot.

- Ha, mondjuk, két éven belül gyerekünk születne, akkor biztos több időt töltene édesanyáinkkal, mint velünk - tette hozzá a vörös sztár.

A folyamatos pörgés mellett azért mindig szánnak időt egymásra. Évente minimum kétszer külföldre repülnek. Legutóbb a festői szépségű Krétán jártak, de romantikáztak már Törökországban, Egyiptomban és Cipruson is.

Tolvai Reni fürdőruhás képei

A telt idomaival hódító énekesnőről, mint mindig, most is nagyon dögös felvételek készültek. Bár nem mindegyik fotója alá engedélyezte, hogy hozzászólásokat írjanak rajongói, ám a lájkok számából látszik, hogy nagy sikert aratott a közösségi platformon.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük