Tolvai Reni fenékvillantós bőrruhába bújt - 17 kilós fogyása óta egyre merészebben öltözik
Tolvai Reni bőrbodyban és neccharisnyában forrósította fel az Instát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni öltözködési stílusát sosem lehetett a konzervatív szóval illetni: gardróbját már a Megasztár ötödik évadában a nőies és szexi darabok jellemezték. Bár eddig sem takargatta bájait, 17 kilogrammos fogyása óta egyre merészebb szettekben mutatja meg magát.

Az énekesnő hét hónap alatt intett búcsút a pluszkilóknak. Noha még további hat kilogrammtól szeretne megszabadulni, hogy elérje a magasságához legideálisabb testtömeget, már most látszik rajta, mennyire megdobta az önbizalmát a fogyás.

Tolvai Reni fenékvillantós ruhája

Ugyan korábban is láthattuk mélyen dekoltált darabokban vagy miniruhákban a kamera előtt, most még merészebbre vette a figurát. Egy fenékvillantós, bőrből készült bodyban készített fotót az Instagramra, amelyet a kommentelők nem is tudtak szó nélkül hagyni.

Többeknek a domina szó ugrott be a felvétel láttán, mások nem győztek gratulálni kedvencük bombasztikus alakjához. Voltak, akiket kerek idomai Jennifer Lopezre emlékeztettek, akinek éppen feneke a védjegye.

Bár sokan esnek abba a csapdába, hogy koplalással a lehető leggyorsabban szeretnének lefaragni a feleslegükből, Tolvai Reni nem hisz a villámdiétákban. Szerinte a tartós eredmény eléréséhez az idő a kulcs.

- Az első időszakban nagyon gyorsan megindul a fogyás, olyankor azt hiszi az ember, hogy ez így fog menni végig, de utána vannak ezek az úgynevezett blokázsok. Ekkor megáll a fogyás, és úgy tűnik, innentől nem lehet fogyni, de aztán, ha kitartó vagy, újra megindul. Ilyenből nekem három volt - mesélte a Mokkában.

Tolvai Reni smink nélkül

Tolvai Reni stílusát a sminkelés terén sem jellemzi a visszafogottság, tudja, hogy kell viselni a feltűnő tusvonalat, a tűzpiros rúzst vagy a hatalmas műszempillát. Így fest, ha ezek közül egyiket sem viseli. 

Ezt is szeretjük