Tolvai Reni szexi bikinit húzott: ilyen az alakja közel 20 kilós fogyása után
Tolvai Reni bikinis fotón mutatta meg, milyen az alakja a látványos fogyása után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta megnyerte a 2010-es Megasztárt, Tolvai Reni telt, nőies idomokkal hódít. Az énekesnő az évek során több diétát is kipróbált, az edzőteremből is gyakran posztolt képeket, időnként mégis felszaladt rá jó pár pluszkiló. 

Tavaly nyáron döntötte el, hogy édesanyjával együtt leszámol a súlyfelesleggel. Fél év alatt 17 kilót adott le, de januárban közölte, ez még nem a végcél. 

Tolvai Reni bikiniben

A harmincéves sztár fogyása óta dögösebbnél dögösebb ruhákban mutatja meg, milyen karcsú lett. A hétvégén egy esküvőn vett részt, amin szexi, testhezálló ruhába bújt. 

Az elmúlt hétvége nemcsak azért volt különleges, mert életében először sminkelhetett menyasszonyt, hanem azért is, mert idén először mutatta meg magát bikiniben. A kommentelők többsége szerint bombázó, de volt, aki kritizálta a túl dögös fotó miatt: Tolvai Reni megvédte magát, szerinte egy énekesnő is posztolhat magáról bikinis képet - több rajongója is védelmébe vette. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Akinek ilyen szuper hangja van, annak nincs szüksége ilyen fotókra" - írta egy kritikus hozzászóló.

"Akinek szép hangja van, ne járjon napozni? Vagy járjon, de ne posztolja ki?" - vágott vissza az énekesnő. 

"Más ember is posztol bikinis képeket, csak attól, mert ő híres, jobban megnézik. Lehetne rá ugyanúgy normális emberként is tekinteni, ráadásul fiatal is, miért ne? Ha már jó hangja van, ne is tegyen ki magáról dögösebb képet?"

"Nagyon csinos hölgy, néha ilyen képet is meg kell mutatni a rajongóknak. Nincs benne semmi szégyellni való. Ízléses, csak annyit mutat, amennyit kell."

"Ne hallgass az irigyekre, szépen lefogytál, miért ne lehetnél rá büszke, miért ne posztolhatnád?" - reagáltak a posztra a rajongói. 

Fürdőruhás fotót már március közepén is posztolt, a kommentelők szerint csodásan nézett ki a fekete-fehér úszódresszben. 

Judy fürdőruhás fotókon

Judy kevesebb mint négy hónap alatt tíz kilót adott le, ezzel a 155 centis énekesnő 50 kilóra fogyott. Bár szégyenlős típusnak tartja magát, most mégis úgy döntött, hogy bevállal egy különleges, fürdőruhás fotózást. 

Ezt is szeretjük