Tolvai Renire rá sem ismerni - Az esti gálán mindenkit meglepett külsejével
Tolvai Reni új külsővel jelent meg a Just Clear Fitness Wellness Award Gálán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni régóta dögös vörösként hódít. A 27 éves énekesnő ezért is lepett meg sokakat külsejével, amikor megjelent szerda este az eddig Fitbalance Gála néven ismert, de idén, hetedik alkalommal új névvel és logóval, Just Clear Fitness Wellness Award Gála néven megrendezett díjkiosztón. 

Tolvai Reni díjat adott át, és fellépett a Várkert Bazárban megtartott nagyszabású rendezvényen, melyen a 61 szakmai díj kiosztása mellett közéleti szereplőket, így művészeket, üzletembereket, újságírót, az év leginkább mozgásra ösztönző személyét és kampányát is elismeréssel jutalmazták.

Tolvai Reni a megszokott vörös helyett barnán jelent meg, ráadásul frufruval. A posztjai alapján azonban kiderült, csak parókát húzott, nem a saját haját változtatta meg drasztikusan.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Let’s GET IT ! @kissmarkdesign @big_wig_beauty_budapest

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

"Soha nem mernék frufrut vágatni, mert tudom, egy hét után sírnék, hogy kell vissza a hajam, viszont most már bármilyen színű és fazonú hajjal meg tudunk jelenni, hisz nagyon sok csodálatos, valódi hajból készült parókák vannak. Én már háromévesen parókát kértem a Jézuskától, szóval nagyon örülök, hogy számunkra is elérhetővé vált" - írta az Instagram-oldalán. 

Ezt is szeretjük