Az RTL Klub műsorvezetője nem tud hazamenni terhes feleségéhez – Amerikában ragadt
Tokár Tamás a koronavírus miatt Los Angelesben rekedt, és nem tudni, mikor jöhet haza.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tokár Tamás és felesége, Kovács Dorottya 2019 szeptemberében házasodtak össze, idén januárban pedig örömmel jelentették be, hogy első gyermeküket várják. A youtuber belépett a harmadik trimeszterbe, öröme azonban nem teljesen felhőtlen, férje ugyanis a koronavírus miatt Amerikában rekedt.

A Chloe from the Woods néven ismert Dóri azt írta az Instagram-oldalára, hogy már két hete külön vannak, és nem tudják, mikor lehetnek újból együtt.

Tokár Tamás Amerikában rekedt

"Az érzelmi (és néha fizikai) hullámvasút szinte minden mélységét megjártam az elmúlt pár hétben, de gondolom ez most mindenkinek ismerős érzés lehet, és minden ember életében óriási változások zajlanak le ezekben a napokban, hetekben, hónapokban. Akár össze is omolhatnánk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lassan 2 hete külön, és még ki tudja mennyi ideig 💔 Minden percben imádkozom, hogy végre együtt lehessek a férjemmel, annyira hiányzik 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Az érzelmi (és néha fizikai) hullámvasút szinte minden mélységét megjártam az elmúlt pár hétben, de gondolom ez most mindenkinek ismerős érzés lehet, és minden ember életében óriási változások zajlanak le ezekben a napokban, hetekben, hónapokban. Akár össze is omolhatnánk. De pont most van itt az ideje annak, hogy az összeomlás helyett inkább legyünk józanok, és igyekezzünk ezt egy átmeneti helyzetnek betudni, drákói szigorral és alázattal betartani az előírásokat, és azzal tudattal reménykedni egy szebb holnapban, hogy mi ma is megtettük a tőlünk telhető legjobbat. Kérlek maradjatok otthon, tájékozódjatok HITELES forrásokból, ne pedig önjelölt és sok esetben mérgező törzsfőnökmesterektől. Amikor azt látjátok, hogy mekkora fun elmenni az üres moziba, ne kövessétek ezt a példát, mert kvara nem fun 🤬 Ez most nem a lázadás ideje, hanem az alázaté, tanulásé. Hogy megtanuljunk alkalmazkodni az egyik napról a másikra megváltozott életünkhöz, megtanuljuk értékelni a kis dolgokat, sekgíteni azokat, akik rászorulnak ebben a helyzetben. Próbáljuk meg valahogy ne csak túlélni, hanem megélni ezeket a napokat, akkor is ha sokszor nagyon nehéz. Minden szeretetemet küldöm a szétszakadt családoknak, a kiszolgáltatott helyzetbe került embereknek, azoknak, akik egyik napról a másikra vesztették el a munkahelyüket, és azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik a saját egészségüket kockára téve minden erejüket felülmúlva próbálnak nekünk segíteni ❤️ Kérlek lebegjen mindenki szeme előtt a közös cél, és a tudat, hogy semmi sem véges! Ezzel a Rilke idézettel zárnám most a soraimat: ,,Hagyd megtörténni a dolgokat, legyen az szépséges vagy rémes! Soha ne add fel, mert semmi sem véges!” #maradjotthon

𝐃𝐎𝐑𝐎𝐓𝐓𝐘𝐀 𝐊𝐎𝐕𝐀𝐂𝐒 (@chloeknows) által megosztott bejegyzés,

De pont most van itt az ideje annak, hogy az összeomlás helyett inkább legyünk józanok, és igyekezzünk ezt egy átmeneti helyzetnek betudni, drákói szigorral és alázattal betartani az előírásokat, és azzal a tudattal reménykedni egy szebb holnapban, hogy mi ma is megtettük a tőlünk telhető legjobbat" – írja posztjában.

A Fókusz műsorvezetője, Tokár Tamás Los Angeles-i posztjában is arra hívja fel a figyelmet, hogy csakis mi, emberek tehetünk azért, hogy minél előbb véget érjen a világjárvány, és hogy egymás kioktatása helyett inkább vigyázzunk egymásra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

10000 kilométerre vagyok mindenkitől és mindentől amit szeretek❤ Nem csak távolság, hanem egy világjárvány választ el a megszokott élettől, ami egy ideig biztos nem lesz olyan, mint előtte. Viszont csak MI tehetünk azért, hogy ez minél rövidebb ideig tartson. Amikor eljöttem otthonról még "csak" egy beteg volt, itt egész Amerikában sem sok. Napok alatt fordul meg a világ, amit senki nem képes megjósolni, de kontrollálni igen. Teljesen bizonytalan, hogy miként és mikor jutok haza, mert ami ma tuti, az holnap már egyáltalán nem. Vár az állapotos feleségem, a családom, barátaim, a macskám és a munkám. Csak ez számít, akármilyen karantén és szigorú intézkedések várnak otthon, be kell ezeket vállalni mindenkinek!!!🙏🏻 Ez nem önsajnáltatás, nem csak én vagyok ilyen helyzetben, de ha még ilyenkor is a kioktatás a legfontosabb, akkor tényleg ne várjunk semmi változást... Ha a mostanra kialakult helyzetben sem képesek sokan otthon maradni a lakásban, hiába nincs fontos dolguk, akkor nekem ne jöjjenek azzal, hogy minek utaztam ki két hete, ha már volt a vírus! Egymásra vigyázzatok kioktatás helyett!

Tokár Tomi (@tokartomi) által megosztott bejegyzés,

"Amikor eljöttem otthonról még "csak" egy beteg volt, itt egész Amerikában sem sok. Napok alatt fordul meg a világ, amit senki nem képes megjósolni, de kontrollálni igen.

Teljesen bizonytalan, hogy miként és mikor jutok haza, mert ami ma tuti, az holnap már egyáltalán nem.

Vár az állapotos feleségem, a családom, barátaim, a macskám és a munkám. Csak ez számít, akármilyen karantén és szigorú intézkedések várnak otthon, be kell ezeket vállalni mindenkinek!!!" – olvasható az RTL Klub műsorvezetőjének Instagram-oldalán.

Tokár Tamás esküvője

Az első randevújuk után napra pontosan három és fél évvel örök hűséget fogadott egymásnak Tokár Tamás és Kovács Dorottya. Az RTL Klub Fókusz című műsorának műsorvezetője és a gyönyörű blogger titokban házasodott össze egy Nyíregyháza közelében található kúrián.

Ezt is szeretjük