Till Attilánál 4 és fél évvel idősebb a felesége: Kriszta azt hitte, csak egy kaland lesz a szerelmük
Till Attila és Kriszta megismerkedésekor a férfi rengeteget bulizott, míg a nő antialkoholista volt már akkor is, de az egyiküket sem zavarta.

till-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha eszményi szerelmi történetekről szeretnénk hallani, nem muszáj rögtön a tündérmesék és a romantikus regények közt keresgélnünk. Elég körbenéznünk a magyar sztárvilágban, hiszen jó pár olyan hírességről tudunk hazánkban, akik évtizedek óta élnek boldog párkapcsolatban.

Till Attilának és feleségének is inspirálóan jó a házassága. Krisztával 1997 októberében házasodtak össze, ami azt jelenti, hogy 2022 őszén már a 25. évfordulójukat ünneplik.

Till Attila és felesége közti korkülönbség

A TV2 műsorvezetője nagyon ügyel rá, hogy a munkájából adódó állandó figyelem semmilyen rossz hatással ne legyen kettejükre, így csak ritkán láthatjuk élete párjával az oldalán, és interjúiban sem teregeti ki a magánéletüket. Olykor azért beszél Krisztáról, Osváth Zsolti YouTube-műsorában például azt idézte fel, hogyan lettek egy pár.

Tilla négy és fél évvel fiatalabb, megismerkedésük idején 25 és fél éves volt, míg Kriszta már belépett a harmincas éveibe. Bár mára szinte elhanyagolható a köztük lévő korkülönbség, akkor sokat számított. A műsorvezető fiatal, bohém életet élt, sokat bulizott, míg jövendőbelije már egy másik életszakasz felé tartott, a családalapítás gondolata foglalkoztatta.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nagyon szeretett volna akkor már pasit meg gyereket. Kicsit volt egy olyan érzés, hogy én egy srác vagyok ebben a történetben, aki nagyon cuki, de mi van, ha csak egy kaland lesz - ecsetelte az 1Kanapén vendégeként.

Kriszta a nővére tanácsára ment el az első randevújukra, aki már látatlanul megjósolta, hogy a tévés lesz a férje. Bár erre akkor még csak legyintett, végül kiderült, a kettejük közti különbségek ellenére is jól kiegészítik egymást.

till
Fotó: YouTube/ZSHOW time

- Azok a problémák se zökkentettek ki minket, amik már az elején felmerültek. Például órákat késtem a randikról, meg akkor még nagyon buliztam és ittam, Kriszta pedig antialkoholista. Ez egy kicsit se zavarta őt, és engem se az, hogy nem jött velünk ezerrel bulizni.

Kettősük alátámasztja a mondást, az ellentétek vonzzák egymást. 25 év után is lángolnak egymásért, együtt alszanak, szinte elválaszthatatlanok. Ugyan vannak köztük nézeteltérések, Till Attila már most tudja, nyolcvanévesen úgy fog mesélni a kapcsolatukról az unokáknak, hogy egy hangos szó sem volt köztük.

Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége

Ernyey Béla a romantikában is éppolyan úriember, mint az élet bármely más területén. Tenyerén hordja feleségét, akivel idén immár 13 éve alkot egy párt. Képeken mutatjuk, milyen szép nő Dóra.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár 2022

Ezt is szeretjük