Tihanyi-Tóth Csaba felesége gyönyörű színésznő: Ritával 17 éve él boldog házasságban
Tihanyi-Tóth Csabának nem is lehetne idillibb a házassága.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tihanyi-Tóth Csaba és felesége remek példa arra, hogy érdemes hinni a tündérmesékben, házasságuk olyan, akár a nagykönyvben. Azt is igazolja kapcsolatuk, hogy létezik szerelem első látásra: a Barátok közt Novák Laciját az első pillanatban levette a lábáról Rita.

2002-ben Siófokon, a Balaton szépe szépségkirálynő-választáson hozta össze őket az élet: míg az 52 éves színész a zsűriasztalnál foglalt helyet, addig későbbi kedvese a rendezvény háziasszonya volt. Ahogy megpillantotta a színpadon, rögtön tudta, egy napon feleségül fogja venni.

Tihanyi-Tóth Csaba felesége

2004-ben mondták ki a boldogító igent, kisfiuk, Nimród pedig nyolc évvel később látta meg a napvilágot. A legjobb házasságokban is felmerülnek apróbb nézeteltérések, ezalól ők sem kivételek. Leggyakrabban a gyermeknevelés szít vitát kettejük közt.

- Rita inkább liberális szellemben gondolkodik, én konzervatív apuka vagyok, legalábbis próbálkozom. Sokszor szeretnék szigorú lenni, de amikor látom, hogy más apuka milyen fegyelmet gyakorol a fia felett, az már nem szimpatikus - mesélte a Hot! magazin interjújában.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű színésznő Tihanyi-Tóth Csaba felesége.

Ezt is szeretjük