Képek! Ezt az 5 új szereplőt láthatjuk a magyar sikersorozatban
Folytatódik a Terápia
Nézd meg, kik a Terápia második évadának új szereplői!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ősszel induló nagysikerű Terápia második évada nemcsak a forgatókönyvíróknak és a rendezőknek jelentett nagy kihívást.

A szó Máté Gábornál

Az új szereplőknek is számos feladattal kellett szembenézniük a 78 napig tartó forgatás során, derült ki a Feminának adott válaszaikból.

Egyszer minden hazugság kiderül

Máté Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész-rendező nem most kezdte a szakmát, állítása szerint mégsem volt könnyű feladat bemagolni a karaktere mondandóját.

- Szövegtanulás szempontjából iszonyú nehéz feladat volt, hiszen a hétköznapi szöveget alapból nehezebb tanulni, mint egy drámai szöveget, így ez rendkívüli kihívást jelentett számomra - árulta el.

A pánikbeteg politikust alakító színésznek a technikai újítások okoztak még hatalmas meglepetéseket.

Elég szörnyű a nő, de lehet szeretni

A népszerű színésznő-énekesnő, Péterfy Bori szerint nincs hasonlóság közte és az általa megformált gazdag ügyvédnő között, aki egy harcos, de emellett sebezhető és közben nagyon kevés önbizalommal rendelkező nő.

A 44 éves sztár a sorozat sikerét a lélekábrázolásban látja: olyan mélységekbe látunk bele egyes embereknél, ami csak egy pszichiáternek adatik meg, ez teszi izgalmassá a sorozatot.

Péterfy Bori énekesnő és színésznő

Kurta Niké, aki egy nagyon zárkózott lányt alakít, egy válogatás útján csöppent bele az új évadba, és ez hatalmas örömmel töltötte el.

- Általában kínos és kellemetlen dolgokat kell csinálni egy castingon. Persze most is azt kellett, de ez sokkal nyugodtabb voltam a megszokottnál, így nagyon jól éreztem magam - árulta el a 24 éves színésznő.

Szerepe szerint egy fiatal építészhallgatót testesít meg, aki a felszínen nyitott, közvetlen, miközben félelmeit, fájdalmait nagyon nehezen tudja megosztani másokkal, megpróbál mindenkit kizárni az életéből - kivéve a pszichiátert, akihez egy mondvacsinált problémával érkezik.

Kurta Niké idén végez a színművészetin. Szakmai gyakorlata helyéül a nagy kőszínházak helyett a Szputnyik nevű alternatív, kísérletező kedvű színházi csapatot választotta. Szerepelt Mátyássy Áron Átok című filmjében és két kisfilmben is.

A legfiatalabb új szereplő

A sorozat legfiatalabb színésze, Surányi Áron eddig a kamera másik oldalán állt.

- Nincsen semmilyen színészi tapasztalatom, a keresztanyukám vitt el egy castingra, hátha felfigyelnek rám, aztán eltelt pár év, és összejött - nyilatkozta a fiatal színészpalánta.

Nagy Zsolt, Surányi Áron és Szamosi Zsófia

Nagy Zsolt szerint, aki filmbeli édesapja Áronnak, elképesztően jól játszik a fiú, és nagyon megrendítő volt a számára, mikor Áronnak sírnia kellett a szerepe szerint, és egyszer csak kitört belőle a zokogás.

Magánéleti szál

A Jászai Mari-díjas színésznő, Kováts Adél a mostani évadban a magánéleti szálat képviseli.

- Nagyon örültem, amikor megkeresett engem a stáb, hogy vegyek részt a castingon - mesélte.

Kováts Adél, Jászai Mari-díjas színésznő

Mint elárulta, számára megkönnyebbülés volt, hogy a válogatáson végre nem egy sorszámot kapott, mint ahogy az egy nagyszabású külföldi filmeknél történni szokott, hiszen csupa ismerős arc ült vele szemben.

Az 51 éves sztár számára a nehézséget leginkább a forgatási napok elcsúszása okozta, két napot forgatott júliusban, kettőt szeptemberben, mindezek mellett kifejezetten hálás, mert gyorsan megtalálta a közös hangot a többi színésszel.

Fotó: HBO Magyarország

Ezt is szeretjük