Gyönyörű nő Tenki Réka anyukája - Le sem tagadhatnák egymást
Tenki Réka megmutatta ritkán látott édesanyját.

tenki-reka-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A napokban mutatták be a Miskolci Nemzeti Színházban a Marica grófnő című előadást, amiben Tenki Réka húga, Tenki Dalma is szerepel - ő játssza Lizát, Tasziló gróf lánytestvérét. A premieren ott volt Tenki Réka és ritkán látott édesanyja is, a 31 éves színésznő pedig büszkén osztotta meg Instagram-oldalán a helyszínen készült fotót.

Tenki Réka le sem tagadhatná édesanyját, annyira hasonlítanak egymásra. Csányi Sándor csinos feleségének anyukája egyébként egy vérellátóban dolgozik, és nagyon szereti a színházat, lányaira pedig nagyon büszke.

#maricagrófnő premier #miskolc #tenkidalma Anyával, ott voltunk!Nagy a büszkeség!Nagyon jó előadás volt!

tenki reka (@tenki.reka) által megosztott bejegyzés,

- Anyukám imádja a színházat. Nagyon érzékeny ember, az a típus, aki a vérellátóban kiállításokat hoz össze, hogy minél többen úgy érezzék, az egy emberközpontú hely. És koncerteket szervez, és elmegy iskolákba, hogy megmutassa, a vérvétel fontos, ne féljenek tőle. Nagyon büszke ránk, és jó neki látni, hogy most már a húgom is játszik színházakban, éppen Miskolcra szerződik - mondta büszkén anyukájáról Tenki Réka tavaly a Nők Lapjának adott interjújában.

Ezt is szeretjük