A magyar tehetségkutatók felfedezettjei

Dia

 	Tóth Veronika 	2003-ban jelentkezett a Megasztárba, ahol Cserháti Zsuzsa Hamu és gyémánt című dalának eléneklésével bejutott a legjobb 12 versenyző közé, majd végül ő nyerte meg a TV2 tehetségkutató versenyének első szériáját. Azóta négy önálló lemeze jelent meg.

Tóth Veronika

2003-ban jelentkezett a Megasztárba, ahol Cserháti Zsuzsa Hamu és gyémánt című dalának eléneklésével bejutott a legjobb 12 versenyző közé, majd végül ő nyerte meg a TV2 tehetségkutató versenyének első szériáját. Azóta négy önálló lemeze jelent meg.

Dia

 	Oláh Ibolya 	Oláh Ibolya autodidakta módon kezdett el énekelni és gitározni, rekedtes hangjának és szuggesztív előadásmódjának köszönhetően pedig a Megasztár 1 második helyezettje lett. Negyedik szólólemeze 2011-ben jelent meg Nézz vissza címmel.

Oláh Ibolya

Oláh Ibolya autodidakta módon kezdett el énekelni és gitározni, rekedtes hangjának és szuggesztív előadásmódjának köszönhetően pedig a Megasztár 1 második helyezettje lett. Negyedik szólólemeze 2011-ben jelent meg Nézz vissza címmel.

Dia

 	Gáspár László 	Az első Megasztár harmadik helyezettje elnyerte a 2004 legjobb férfihangjának járó díjat, első albuma, a Hagyd meg nekem a dalt pedig rövid idő alatt platinalemez lett. Azóta további három lemezzel örvendeztette meg rajongóit a jazz, soul és R&B műfajban tevékenykedő énekes.

Gáspár László

Az első Megasztár harmadik helyezettje elnyerte a 2004 legjobb férfihangjának járó díjat, első albuma, a Hagyd meg nekem a dalt pedig rövid idő alatt platinalemez lett. Azóta további három lemezzel örvendeztette meg rajongóit a jazz, soul és R&B műfajban tevékenykedő énekes.

Dia

 	Molnár Ferenc Caramel 	A Megasztár második szériájának győzteseként ismerte meg az egész ország a nevét. Öt albuma jelent meg, 2012-ben a The Voice tehetségkutatójának egyik zsűritagja volt.

Molnár Ferenc Caramel

A Megasztár második szériájának győzteseként ismerte meg az egész ország a nevét. Öt albuma jelent meg, 2012-ben a The Voice tehetségkutatójának egyik zsűritagja volt.

Dia

Palcsó TamásEredetileg repülőgép-műszerésznek tanult, később gitártanára fedezte fel énekesi tehetségét. A Megasztár 2 második helyezettje lett 2004-ben, két albumot adott ki, 2006-ban pedig őt választották meg az év férfi előadójának.

Palcsó Tamás

Eredetileg repülőgép-műszerésznek tanult, később gitártanára fedezte fel énekesi tehetségét. A Megasztár 2 második helyezettje lett 2004-ben, két albumot adott ki, 2006-ban pedig őt választották meg az év férfi előadójának.

Dia

 	Tóth Gabi 	Tóth Veronika húga 2004-ben indult el a Megasztár második szériájában, ahol végül a harmadik helyen végzett. Első lemeze Feketevirág címmel jelent meg 2005-ben, a második 2010-ben. Ő a 2013-as X-Faktor női zsűritagja.

Tóth Gabi

Tóth Veronika húga 2004-ben indult el a Megasztár második szériájában, ahol végül a harmadik helyen végzett. Első lemeze Feketevirág címmel jelent meg 2005-ben, a második 2010-ben. Ő a 2013-as X-Faktor női zsűritagja.

Dia

 	Rúzsa Magdolna 	A vajdasági származású Rúzsa Magdi lett a Megasztár 3 győztese, 2007-ben pedig ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol végül kilencedik helyezést ért el. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Rúzsa Magdi »

Rúzsa Magdolna

A vajdasági származású Rúzsa Magdi lett a Megasztár 3 győztese, 2007-ben pedig ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol végül kilencedik helyezést ért el.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Rúzsa Magdi »

Dia

 	Puskás Péter 	A Megasztár 3 versenyzőjének első lemeze 2007-ben jelent meg, a 2009 augusztusában megrendezett Freddie Mercury-emlékkoncerten pedig ő alakította a fiatal Freddie Mercury-t.

Puskás Péter

A Megasztár 3 versenyzőjének első lemeze 2007-ben jelent meg, a 2009 augusztusában megrendezett Freddie Mercury-emlékkoncerten pedig ő alakította a fiatal Freddie Mercury-t.

Dia

Szabó Eszter és Kontor TamásKontor Tamás nem jutott be a Megasztár 3 döntőjébe, Szabó Eszter pedig a negyedik helyen végzett. Nemcsak a hírnevet köszönhetik a TV2 műsorának, hanem egymást is, a párnak azóta ugyanis két fia született.

Szabó Eszter és Kontor Tamás

Kontor Tamás nem jutott be a Megasztár 3 döntőjébe, Szabó Eszter pedig a negyedik helyen végzett. Nemcsak a hírnevet köszönhetik a TV2 műsorának, hanem egymást is, a párnak azóta ugyanis két fia született.

Dia

 	Király Viktor 	A negyedik Megasztár-sorozat győztese és a 2008-as év hangja többek között Michael Jackson-, George Michael-, Sting- és Queen-dalok előadásával nyűgözte le a nézőket és a zsűrit. 2013-ban Az ének iskolája című gyermek tehetségkutató egyik zsűritagjaként mutatkozott be.

Király Viktor

A negyedik Megasztár-sorozat győztese és a 2008-as év hangja többek között Michael Jackson-, George Michael-, Sting- és Queen-dalok előadásával nyűgözte le a nézőket és a zsűrit. 2013-ban Az ének iskolája című gyermek tehetségkutató egyik zsűritagjaként mutatkozott be.

Dia

 	Kovácsovics Fruzsina 	A Csillag születik döntőse egyik saját szerzeményét, az Üzenet a nagyvilágnak című dalt is előadta a műsorban. Első lemeze Üveggolyó címmel jelent meg 2008-ban. Ezen hallható egy Jamie Winchesterrel közösen előadott duett, amely saját bevallása szerint régi álma volt.

Kovácsovics Fruzsina

A Csillag születik döntőse egyik saját szerzeményét, az Üzenet a nagyvilágnak című dalt is előadta a műsorban. Első lemeze Üveggolyó címmel jelent meg 2008-ban. Ezen hallható egy Jamie Winchesterrel közösen előadott duett, amely saját bevallása szerint régi álma volt.

Dia

 	Tabáni István 	A Csillag Születik második szériájának győztese korábban a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Művészeti Múzeum teremőreként dolgozott. Első lemeze Ments meg címmel a Universal Music gondozásában jelent meg 2010 márciusában, melyet 2011-ben a Gyönyörű szép, 2012-ben az Érzés követett.

Tabáni István

A Csillag Születik második szériájának győztese korábban a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Művészeti Múzeum teremőreként dolgozott. Első lemeze Ments meg címmel a Universal Music gondozásában jelent meg 2010 márciusában, melyet 2011-ben a Gyönyörű szép, 2012-ben az Érzés követett.

Dia

 	Brasch Bence 	A Csillag Születik második szériájának versenyzője a harmadik élő adásban ugyan kiesett, ám azóta befutott énekes és musicalszínész. Első kislemeze 2010 márciusában jelent meg a Story magazin mellékleteként.

Brasch Bence

A Csillag Születik második szériájának versenyzője a harmadik élő adásban ugyan kiesett, ám azóta befutott énekes és musicalszínész. Első kislemeze 2010 márciusában jelent meg a Story magazin mellékleteként.

Dia

 	Vásáry André 	A Csillag Születik 2 döntőse különleges férfi szoprán hangjával pillanatok alatt elbűvölte a zsűrit és a nézőket. Már fiatalkorában felfigyeltek egyedi tehetségére, 2004-ben pedig megnyerte a miskolci operaversenyt.

Vásáry André

A Csillag Születik 2 döntőse különleges férfi szoprán hangjával pillanatok alatt elbűvölte a zsűrit és a nézőket. Már fiatalkorában felfigyeltek egyedi tehetségére, 2004-ben pedig megnyerte a miskolci operaversenyt.

Dia

 	Varga Viktor 	Habár Varga Viktor az első középdöntőben kiesett a Csillag Születik 2-ből, a Sony Music szerződést ajánlott neki. Első videoklipje 2010 márciusában debütált Lehet zöld az ég címmel, amelyet Los Angelesben és Las Vegasban forgattak.

Varga Viktor

Habár Varga Viktor az első középdöntőben kiesett a Csillag Születik 2-ből, a Sony Music szerződést ajánlott neki. Első videoklipje 2010 márciusában debütált Lehet zöld az ég címmel, amelyet Los Angelesben és Las Vegasban forgattak.

Dia

 	Nkuya Sonia 	A vadóc énekesnő nevét a Megasztár 4-ben ismerte meg az egész ország, és habár a vetélkedőből harmadikként esett ki, sikerült megmaradnia a zenei pályán. Az anyai örömöket is fiatalon tapasztalhatta meg, 2012 februárjában világra hozta kislányát, Anabellát.

Nkuya Sonia

A vadóc énekesnő nevét a Megasztár 4-ben ismerte meg az egész ország, és habár a vetélkedőből harmadikként esett ki, sikerült megmaradnia a zenei pályán. Az anyai örömöket is fiatalon tapasztalhatta meg, 2012 februárjában világra hozta kislányát, Anabellát.

Dia

 	Veres Robi 	Veres Robi MC DC művésznévvel aratott sikereket a Csillag Születik 2-ben, ahol raptudásával kápráztatta el a közönséget. Az orvosi műhiba következtében mozgássérült fiatalember ország-világnak képes volt bebizonyítani a tévé képernyőjén keresztül, hogy a tehetségek előtt nincs akadály.

Veres Robi

Veres Robi MC DC művésznévvel aratott sikereket a Csillag Születik 2-ben, ahol raptudásával kápráztatta el a közönséget. Az orvosi műhiba következtében mozgássérült fiatalember ország-világnak képes volt bebizonyítani a tévé képernyőjén keresztül, hogy a tehetségek előtt nincs akadály.

Dia

 	Szecsődi Karcsi 	Gyermekkorában énekesnő édesanyja tanította énekelni, később színházban kapott szerepeket, de az igazi áttörést a Megasztár 4 hozta meg számára, a hetedik helyen végzett. 

Szecsődi Karcsi

Gyermekkorában énekesnő édesanyja tanította énekelni, később színházban kapott szerepeket, de az igazi áttörést a Megasztár 4 hozta meg számára, a hetedik helyen végzett. 

Fotó: TV2 Sajtószoba
Ezt is szeretjük
Fotó: