A népszerű műsorvezetőnő váratlanul otthagyta a köztévét - Ezért távozott
Tatár Csilla négy és fél év után otthagyta a köztévét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tatár Csilla a hétvégén a közösségi oldalán tudatta, hogy távozik a köztévétől. A 35 éves sztár 2014 decemberében hagyta ott a TV2-t, ahol 12 évig dolgozott, 2011 óta a Mokka egyik műsorvezetője volt. Az MTVA-hoz szerződött, mert úgy érezte, a kereskedelmi csatornánál nem bíznak rá olyan nagyszabású feladatokat, melyekre vágyik, majd, miután a TV2 Ördög Nórát szerződtette, úgy látta, a csatornánál már nem lesznek nagy lehetőségei. Távozása után nem sokkal a köztévé bejelentette, hogy Tatár Csilla vezeti 2015 januárjában A Dal című műsort. Ezt követően az M2 Petőfin az Én vagyok itt, illetve a Böngésző című műsort vezette, 2016-ban pedig a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő egyik csapatkapitánya lett, de csak fél évre. 2017 decemberében az MTVA azt közölte, hogy leváltják A Dal műsorvezetőit, vagyis Tatár Csillát az elmúlt másfél évben nem láthattuk állandó műsorban. 

Tatár Csilla nem bánta, hogy nincs állandó műsora, 2015 novemberében megszületett kisfia, Milán lekötötte szinte minden idejét. Vissza nem vonult teljesen, 2017-ben, év végén elindította Tatár Csilla 34 című vlogját, melyben ismert embereknek 34 kérdést tesz fel, 2018 februárjában pedig FutaVlog néven indított új videónaplót. A tévés bízott benne, hogy az előbbi formátum a köztévén is helyet kap, ehhez le is forgatott pilot epizódokat, de a köztévé végül nemet mondott. Egy bennfentes a Blikknek azt nyilatkozta, Tatár Csilla négy év után ezért mondhatott fel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Most egy időre elköszönök a tévémacitól.♥️ 4 év alatt nagyot fordult velem a világ, minden kisimult, én is a helyemre kerültem, anyuka lettem, férjhez mentem és talán magamat is sokkal jobban megismertem.💯 Azt hiszem, ennek is köszönhető, hogy fél évvel ezelőtt bele mertem vágni valami újba, elindítottam a saját YouTube csatornámat, amit - kimondani is hihetetlen, de fél év alatt- már 1.5 millióan néztetek meg! 🙏 Ez egy új szerelemprojekt, egy saját vállalkozás, ami merőben új kapukat nyitott meg előttem és bebizonyította, hogy az őszinte beszélgetésekért, Ti nézők, továbbra is hálásak vagytok!😊 Most egy új korszak kezdődik az életemben, aminek további állomásain remélem Ti is velem tartotok majd! Köszönöm az elmúlt éveket az MTVA-nak és sok sikert sikert kívánok nekik a folytatáshoz. Mi pedig ősszel találkozunk a TV2-n!😉🤘😊♥️

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

- Csilla nagyon sokat dolgozott azon, hogy ősszel visszatérjen a képernyőre, meg szerette volna mutatni, mire képes. Szerették is az új műsorát, ám az MTVA-ban egyelőre nem láttak erre lehetőséget. A stábtagoknak azt mondták, nincs rá pénz - mondta a meg nem nevezett forrás. 

Tatár Csillát ugyanakkor nem kell nélkülözniük teljesen a tévénézőknek, ősszel a TV2 Csak show és más semmi című műsorának egyik versenyzőjeként fog szerepelni. 

Ezt is szeretjük