Másfél éve válni akartak - Most kisbabát vár a magyar sztárpár
Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeküket várják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeküket várják. Ezt a sztárpár a Story magazinban jelentette be. A 32 éves kézilabdázó, aki jelenleg A Nagy Duett című zenés szórakoztató műsorban szerepel, 2013 októberében adott életet első gyermekének, Benjáminnak. A második babát novemberre várja. 

A sztárpár kapcsolata több hullámvölgyet megélt. Tíz évvel ezelőtt ismerkedtek meg, majd egy év múlva szakítottak. Három évig mindketten más oldalán keresték a boldogságot, Tápai Szabinát még el is jegyezte akkori kedvese, aztán mindketten szakítottak aktuális párjukkal, és újra összejöttek. 2013-ban, nem sokkal kisfiuk születése előtt össze is házasodtak, másfél évvel ezelőtt azonban olyan hullámvölgybe került a kapcsolatuk, hogy majdnem elváltak.

Sikerült megmenteniük a kapcsolatukat, ami most erősebb, mint valaha, olyannyira, hogy úgy döntöttek, jöhet a második gyerek. Nem kellett sokáig várniuk rá, a baba két hónap múlva meg is fogant. Tápai Szabina a kézlabdázást is abbahagyta, csak A Nagy Duettben való szereplés igényel tőle erőfeszítéseket. 

- A kézilabdával már négyhetesen le kell állni. Bárki megüthet, eleshetek, nem szabad kockáztatni. Ez azzal is jár, hogy nem várhatom ki a kerek három hónapot a nagy bejelentéssel, hisz feltűnő, hogy nem kézilabdázom. Egyébként a 11. hétben járok. Nem sajnálom, hogy egy ideig szünetel a karrierem, sőt, az is benne van a pakliban, hogy kétgyerekes anyaként már nem térek vissza a pályára - mondta a hetilapnak. 

Nem Tápai Szabina az egyetlen, aki kismamaként szerepel, ő A Nagy Duett ötödik kismamája. Képes összeállításunkban megnézheted, kik a többiek.   

Ezt is szeretjük