Már az 5. hónapban van - A magyar énekesnő élő adásban jelentette be terhességét
Kollányi Zsuzsi első gyermekével várandós.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nagy Duettben már nem két, hanem három kismamát láthatnak a nézők, derült ki a TV2 zenés szórakoztató műsorának tegnap esti, első adásában. Nagy Adri és Csobot Adél után egy újabb énekesnő is várandósan vesz részt a produkcióban. Kollányi Zsuzsi, aki Kamarás Iván duettpartnere, első gyermekével várandós. 

- Mind az orvosok, mind a testem által nagyon úgy fest, hogy várandós vagyok, nagyjából félidős, és akkor talán még nem árultam el túl sok mindent. A párommal nagyon örülünk neki, szó is volt róla közöttünk a tavalyi évben arról, hogy szeretnénk gyermeket. Így, hogy életem szerelmétől várok kisbabát, számomra életem egyik legszebb utazása ez az elmúlt pár hét, hónap, minden nőnek csak kívánni tudom ezt az érzést - mondta az énekesnő a TV2 oldalán található videóban

- Biztos sokakban felmerül a kérdés, hogy mit szól ehhez Majoros Péter. Mivel Peti a barátom, ő is gratulált, és nagyon-nagyon örül nekünk, és nyilván ki fogjuk találni, hogy hogyan fogunk a leghatékonyabban tovább működni és dolgozni a zenekarral. Én erősnek és fittnek érzem magam, nem hiszem, hogy ezzel gond lesz - árulta el Kollányi Zsuzsi, aki akkor lett igazán híres, amikor Majkával kezdett el énekelni. 

Bár már a várnadóssága felénél tart, A Nagy Duettben csak a szemfüleseknek tűnhetett fel a babapocakja.  

Kollányi Zsuzsi és párja a márciusi Glamour-gála legcukibb sztárpárja voltak. Képes összeállításunkban megnézheted őket és az est szerelmeseit. 

Ezt is szeretjük