Nem válnak Tápai Szabináék: Kucsera új kapcsolat helyett a családjára koncentrál

Tápai Szabina egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy elválnak Kucsera Gáborral, de ez hivatalosan azóta sem történt meg.

Tapai Szabina és Kucsera Gábor nem válik
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2023 februárját írtuk, amikor Tápai Szabina bejelentette, elválnak Kucsera Gáborral. Akkor kendőzetlen őszinteséggel beszélt a szakítás okairól, elárulta, régóta nem élnek már együtt, és azt is bevallotta, hogy a hűtlenség is közrejátszott abban, hogy tönkrement a házasságuk.

Egy év leforgása alatt sok minden történt a házaspárral, egy dolog viszont még várat magára: a jogi procedúrára még nem került sor, azaz a mai napig nem váltak el.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor nem válnak

A Best magazin információi szerint egyikük sem sietteti a válást, hivatalosan a mai napig házasok. Kiváló szülőpárost alkotnak, és baráti a kapcsolat köztük.

profimedia-0550018686 (1)
Fotó: Profimedia

A karácsonyt is közösen ünnepelték, és az azóta eltelt hónapok még közelebb hozták őket egymáshoz.

- Nem működött abban az életszakaszunkban köztünk az a kapcsolat, viszont amióta külön vagyunk, nagyon sok mindent meg tudtunk beszélni, olyan dolgokat, amiket akkor nem tudtunk. Szerintem valahol mindkettőnknek kellett, hogy ez megtörténjen - ezt Kucsera a Palikék Világa by Manna vendégeként mondta másfél héttel ezelőtt.

Arról is beszélt, az Ázsia Expressz óta úgy érzi, mintha kicserélték volna, új ember lett, aki sok mindent átértékelt az életében. Esze ágában sincs beleugrani egy új kapcsolatba, jelenleg a családjára koncentrál.

Címlapon Kucsera Gábor és Tápai Szabina 3 gyermekükkel: Beni, Bella és Milla ilyen nagyok már

Kucsera Gábor és Tápai Szabina a válásuk után vállalta be, hogy közös címlapfotón szerepelnek gyerekeikkel.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük