Csak úgy ragyog! 48 évesen ismét szerelmes Tallós Rita
Tallós Rita, a Jóban Rosszban egykori Helenje közel egy év magány után találkozott egy neki való pasival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki követi a Vacsoracsata legfrissebb adásait, annak bizonyára feltűnt, mennyire elemében van Tallós Rita, ami egyáltalán nem véletlen. Az április 22-én 49 éves színésznőre ugyanis nem is olyan régen talált rá ismét a szerelem!

Tallós Rita a Vacsoracsatában. Forrás: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Mint a Hot magazin legfrissebb számában elmesélte, közel egy évig volt partner nélkül, miután 2008 decemberében szakított Iványi György bankárral. A férfivel már egy ideje amolyan se-vele-se-nélküle kapcsolatban éltek, ám végül a színésznő mondta ki a végső szót.

Új pasi a közelében

Szerencsére még a szingliségből is tudott előnyt kovácsolni - 19 éves lányával, Paulával rengeteg közös programot szerveztek, moziba, színházba jártak együtt. Talán ez a fajta felszabadultság jó hatással volt a lelkére is, hiszen nemrégiben összetalálkozott valakivel, aki, úgy érzi, tökéletes társa lehet.

Bár láthatóan majd kiugrik a bőréből boldogságában, a titokzatos udvarlóról egyelőre nem sokat árult el. Nem csak azért, mert még csak két hónapja tart a románc - nem szeretné, ha máris közös fényképek sora jelenne meg róluk.

Szerinte ugyanis ez azt sugallná, csupán el akar büszkélkedni a pasival - mintha nem lenne természetes, hogy valaki közel az ötvenhez is találkozhat a szerelemmel anélkül, hogy alább adná igényeit. Márpedig a sztár nem egy alkalommal elmesélte már, mi mindent kell tudnia annak, aki vele kezd.

Magas igényei vannak

- Az én mércém igen magas. Szeresse a nőket, a művészeteket, a szexet, a vitorlázást, a lovaglást, az utazást, legyen művelt, kulturált, jó humorú, kitűnő ízlésű, beszéljen angolul, győzze le a sárkányt legalább kéthavonta, rendelkezzen biztos egzisztenciával - és nem utolsósorban imádja a gyerekeimet - árulta el korábban a Gyöngy magazinnak.

Nos, hogy ebből mennyi kitételnek fele meg Tallós Rita új párja, azt nem tudjuk, egy mindenesetre biztos: a gyerekeivel kitűnően kijön. Mind Paula, mind pedig két évvel fiatalabb öccse, Jakab hamar összebarátkozott vele - sőt, még a sztár kedvenc kutyusa is felkéretőzött a férfi ölébe!

A Jóban Rosszban egykori Helen Tanakisa egyébként mostanában ritkábban látható a képernyőn, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne munkája. A színházkedvelők például egyebek közt a Karinthy Színházban műsoron lévő Őrült nők ketrecében láthatják, ahol Simone szerepében lép fel.

Ezt is szeretjük