Titokban nősült meg a 61 éves magyar énekes - A reggeli műsorban derült ki

Takáts Tamás énekes szűk körben harmadszorra is megházasodott.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Takáts Tamás, a Karthago együttes énekese titokban harmadszor is megnősült. Június elsején szűk körben mondta ki a boldogító igent, mindössze tíz ember volt jelen a ceremónián. A 61 éves sztár a FEM3 Caféban azt mondta, tanult múltbéli hibáiból, így szeretné újdonsült feleségét és a családját teljesen távol tartani a rivaldafénytől. 

- Nem vagyunk már mai csirkék, megjártuk a hadak útját. Negyven éve ismerjük egymást, valamikor volt egy kis összenézésünk, de aztán másfelé ment az életünk, és kiderült, hogy az tévút volt, aztán megtaláltuk egymást. Lehetne róla könyvet írni - árulta el kedveséről a műsorban. 

takats-tamas2
Fotó: FEM3 Café

Takáts Tamás a Borsnak azt mesélte, hogy az esküvői szertartáson a jelen lévő tíz ember is meghatódott, ő pedig férfi létére még el is pityeredett. A ceremónia után éppen csak hazaugrani és átöltözni volt ideje, mert mentek vidékre koncertezni a Karthagóval. Nyáron is rengeteg a fellépésük, így a nászút őszre tolódik, Velencébe szeretnének utazni két hétre. 

Az énekes a napilapnak feleségéről azt mesélte, hogy régen egy hónapig jártak, aztán elsodorta őket egymástól az élet, egy évvel ezelőtt aztán szembejött vele az utcán. 

- Érett emberekként találkoztunk újra, tudjuk, mik a házasság csapdái, mit lehet elrontani. Az első feleségem már elhunyt, a második házasságom szörnyű volt, gyakorlatilag már a lányunkat is ki akarták emelni a családból. Azóta kiegyenesedtem, összeszedtem magam, és boldog férfi vagyok - mondta. 

takats-tamas-fem3
Fotó: FEM3 Café

Szerelméről annyit árult el a lapnak, hogy civil, dolgozó nő, aki nemcsak szép és aranyos, jól főz, és hívő ember - utóbbi számára nagyon fontos. Neki köszönheti, hogy kiegyensúlyozott ember lett, sikerült megteremtenie a belső harmóniáját. Mivel nem a művészvilágban nőtt fel, nem fognak magazinokban és műsorokban szerepelni, nem akarja kitenni kedvesét a rivaldafénnyel járó kellemetlenségeknek. 

Takáts Tamás boldogságának és új házasságának a Karthago zenekar tagjai is nagyon örülnek, ők is úgy látják, barátjukat mintha kicserélték volna. 

- Nemrég csináltuk az új lemezünket, és, ha hiszik, ha nem, a fiúk tágra nyílt szemekkel bámultak, és csodálkoztak, hogy még a hangszínem is másabb lett! Ez az építő kapcsolat jele! Azt mondták, na végre, van egy tisztességes feleséged, és támogatnak! - vallotta be a Borsnak. 

Szandi és Bogdán Csaba ritkán látott esküvői fotói

Szandi és Bogdán Csaba 2019. június 18-án ünnepelték a huszadik házassági évfordulójukat. Ebből az alkalomból esküvői fotót is posztoltak. 

Ezt is szeretjük