Szétlájkolták Szandi esküvői fotóját - Bogdán Csabával 20 éve házasok

Szandi és Bogdán Csaba 20 évvel ezelőtt házasodtak össze. Nézd meg ritkán látott esküvői fotóikat.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szandi 1992-ben, a nyári turnéján ismerte meg Bogdán Csabát: ő volt a szólógitárosa. 27 éve alkotnak egy párt, szerelmük, amit az énekesnő édesapja eleinte ellenzett, kiállta az idők próbáját. A zenész házaspárnak három gyermeke született, Blanka, Domonkos és Csabika, tegnap pedig egy fontos jubileumot, a huszadik házassági évfordulójukat ünnepelték.   

"20 évvel ezelőtt ilyenkor már nagy izgalommal készültünk! Annyira, hogy még a jegygyűrűket is otthon felejtettük. Visszamentünk érte, és azóta is a kezünkön vannak. Gyorsan elszállt ez az első 20 év! Köszönöm a sok szeretetet, türelmet és a három gyermeket az én drága feleségemnek! Kívánok magunknak még sok-sok együtt töltött évet egészségben, boldogságban!" - olvasható a közösségi oldalaikon, ahova egy esküvői fotót, valamint egy mostani közös képüket posztolták. 

Szandi tavaly hosszabban is írt arról, milyen volt a nagy napjuk, amikor a templomban kimondták a boldogító igent. 

"Borús esős reggelre ébredtünk. Emlékszem, amikor kinéztem az ablakon, először kicsit elszomorodtam, én nem így képzeltem el ezt a napot... Majd elhatároztam, nem hagyom, hogy az időjárás bármilyen szinten is beleszóljon életünk egyik legmeghatározóbb pillanatába. Mosolyogva, fütyörészve készülődtem, Csabi pedig már csakazértis lemosta az autót az udvaron, zuhogó esőben. Aztán felvettem a menyasszonyi ruhámat, Csabi meg az ünnepi öltönyét és beültünk a feldíszített autóba.

Édesapám, aki a volán mögött ült, útközben viccesen mesélte, hogy Édesanyámmal kölcsöngyűrűvel esküdtek, mert otthon felejtették a jegygyűrűket. Akkor döbbentünk rá, hogy mi sem hoztuk magunkkal... Gyorsan visszakanyarodtunk értük, és amikor kiszálltunk a Fő téren, elvonult az utolsó esőfelhő is és kisütött a nap! A Boldog Özséb templom bejáratánál János Atya már verőfényes napsütésben tárt karokkal várt minket. Isten színe előtt is megfogadtuk, jóban-rosszban kitartunk egymás mellett egy életen át! Áldás volt azon a napon. A gyerekekkel együtt egy közös vacsorával ünnepeljük meg életünk legjobb döntését! #örökkönörökké" - írta akkor a 42 éves énekesnő. 

Képes összeállításunkban megnézheted azt is, milyen gyönyörű menyasszony volt Szandi.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük