Zámbó Krisztián párja mély dekoltázst villantott: Zsuzsika dögös fotóit imádják az Instagramon
Takács Zsuzsi oldala olyan, akár egy menő divatmagazin.

zámbóék-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Takács Zsuzsikát az ország Zámbó Krisztián barátnőjeként ismerte meg, amikor együtt szerepeltek az Édes Élet című realityben 2013-ban. Nyolc esztendővel később ismét beengedték a kamerákat az otthonukba, 2021-től a Van életünk adásaiban követhetjük nyomon a mindennapjaikat. 

A sztárpár élete az elmúlt esztendőkben rengeteget változott. Megmérettették magukat a 2020-as Nyerő Párosban, illetve immár jegyben járnak. Az énekes 2019-ben a Reggeliben tette fel a nagy kérdést szerelmének.

Takács Zsuzsika dögös fotói az Instagramról

Mindeközben Zsuzsika egyre több rajongóra tett szert a közösségi médiában. Immár igazi véleményvezérnek mondhatja magát, több mint 60 ezren kíváncsiak a posztjaira. A követői nemcsak közvetlensége miatt zárták a szívükbe, nőies stílusáért is sokan imádják. Mivel több márkának is modellkedik, rengeteg divatfotót tesz közzé, ezenkívül a mindennapokban is szívesen örökíti meg, hogy épp mit visel.

A kommentelők rendszeresen kérnek divattippeket tőle, és sokszor faggatják, honnan szerzi be a dögös darabokat. Az az összeállítás is nagy sikert aratott, amelyet egy balatoni hétvége során húzott magára 2021 májusában. Egy észbontóan szexi, mélyen dekoltált topban mutatta meg magát, amelyben nem győzte fogadni a bókokat.

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyire dögösen állt Zámbó Krisztián szerelmének a dekoltált összeállítás, valamint további fotókon győződhetsz meg arról, hogy Zsuzsika igazi stíluskirálynő.

Ezt is szeretjük