Baki az RTL időjárás-jelentésében: cuki tacskó tipegett be a stúdióba

Aranyos videó került elő: a 2016-os időjárás-jelentésben az egyik stábtag tacskója váratlanul betipegett a stúdióba.

tacsko-veber-istvan-baki-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Véber István meteorológus vérprofin kezelte a hirtelen felmerülő szituációt, amikor egy tacskó sétált be az adás kellős közepébe.

Az RTL 25 éve alatt számos vicces pillanatnak lehettünk a szemtanúi. A cuki tacsi 2016-ban okozott nem várt pillanatokat, amit a meteorológus és a stábtagok aranyosan kezeltek, ezt a csatornai jubileumi nosztalgiaműsorában elevenítették fel. 

Tacskó az RTL időjárás-jelentésében

Véber István meteorológus éppen a felhőtakarókról és a várható időjárásról beszélt, amikor a lábánál hirtelen megjelent egy tacskó.

rtl-baki-veber-istvan-tacsko
Fotó: RTL

- Nyugat-Európában folytatódik a tavaszias idő, amely jelentős csapadékkal várható. Kimondottan sok eső lesz ebben a térségben… - ennél a mondatnál a kamera teljes képernyőre váltott, mert egy tacskó betipegett  a képbe.

Megállt a meteorológus lábánál, Véber István az időjárás-jelentés közben lehajolt a kutyushoz és megsimogatta. Ezután, mintha mi sem történt volna, mondta tovább a szövegét. Hallható a stáb tagok hangja, ahogyan a kutya gazdáját kérik, hívja vissza a négylábút. 

„Tudtam, hogy Fruzsi előbb-utóbb a nézőknek is megmutatná magát. Állandó vendégünk a stúdióban, operatőrünk, Charlie kutyusa” - írta a híradós 2016-ban a Facebook-oldalán.

Alföldi Róbert bakija a Reggeliben

Alföldi Róbert nem bírta tovább, és a Reggeliben egy hír felkonferálása után ott kellett hagynia a stúdiót. Mindez az RTL Klub reggeli műsorának házigazdájaként esett meg vele évekkel ezelőtt: a vicces baki a csatorna az RTL Sztori: 25 év két részben című jubileumi műsorában került elő. 

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük