Továbbjutott az X-Faktorban az egykori gyereksztár: gyönyörű tinilány lett Tabatabai Nejad Flóra

Az ének iskolájának egykori gyerekszereplője, Tabatabai Nejad Flóra gyönyörű tinédzserként állt a mentorok elé az X-Faktor harmadik válogatójában.

tabatabai-nedaj-flora-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tabatabai Nejad Flórát 2013-ban a TV2 Az ének iskolája című műsorának első évfolyamában ismerte meg az ország, ahol Szandi mentoráltjaként a döntőbe jutott. Nyolcévesen a mezőny legfiatalabb résztvevőjeként állt színpadra. 

2016-ban a TV2 Sztárban Sztár +1 kicsi című műsorának első évadában Király Linda partnerekén is lenyűgözte énekhangjával a nézőket. Összpontszámuk alapján bejutottak a műsorsorozat döntőjébe a legjobb öt résztvevő közé.

Tabatabai Nejad Flóra az X-Faktorban

A cuki kislányból azóta gyönyörű tinédzser lett, aki 2021. augusztus 19-én ünnepelte a 17. születésnapját, amikor azonban részt vett az X-Faktor válogatóján, még csak 16 esztendős volt.

Csobot Adél, aki a Sztárban Sztár +1 kicsi első évadában zsűritag volt, a 2021-es X-Faktor új női mentoraként azonnal felismerte a fiatal tehetséget, amint az eléjük állt, és nem győzött csodálkozni, a kisgyerekből micsoda tinilány lett, milyen rengeteget nőtt. 

A színfalak mögött elárulta, hogy kipróbálta magát a színészetben is, zenekara is volt, de rájött, hogy a szólóéneklés az ő útja. Gáspár Laci a bemutatkozása után azt mondta neki, lehet, most jött el az ő ideje. Az biztos, hogy a 42 éves mentor szemébe könnyeket csalt a Labrinth Jealous című dalával, az énekes felállva tapsolta meg a szám végén. Szerinte már most érett, nőies hangja van, de a legfontosabb, hogy bele tudta adni a produkcióba a szívét. „Egy csiszolatlan gyémánt vagy, te vagy most a kedvencem!”

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan lett Tabatabai Nejad Flóra cuki kislányból gyönyörű tini, aki az X-Faktor harmadik válogatójából négy egyértelmű igennel jutott tovább - még ByeAlex is tökéletesnek nevezte a produkcióját.

Cover-fotó: TV2/Az ének iskolája

Ezt is szeretjük