Tabáni István 2009-ben nyerte meg a Csillag Születiket: ezért tűnt el a nyilvánosság elől
Tabáni István nevét a Csillag Születikben az egész ország megismerte, most mégis alig látni a képernyőn.

tabáni-istván-vocer
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2009-ben a Csillag Születik második szezonjának válogatóján ismerte meg az ország a halk szavú múzeumi teremőrt, aki úgy adta elő a Queen zenekar balladáját, a Bohemian Rhapsodyt, hogy senkiben nem volt kérdés, ott a helye a rivaldafényben.

Tabáni István egészen a döntőig menetelt a műsorban, hogy végül meg is nyerje az évadot. A tehetségkutató alatt hatalmas rajongótáborra tett szert, a győzelem után pedig sok helyre hívták fellépni, elkezdődött énekesi karrierje a szórakoztatóiparban.

Tabáni István Hová tűnt?

Egy idő után azonban ritkultak a megkeresések, és a képernyőn is egyre kevesebbszer láthattuk. 13 évvel a műsor után Palik László Hová tűnt? című YouTube-sorozatában mesélt arról, miért tűnt el a nyilvánosság elől.

tabáni-istván
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

- Nem volt tudatos az eltűnésem, nem kapok annyi reflektorfényt, mint korábban. Nem vagyok fókuszban, és nem élek azokkal az eszközökkel, amikkel szinten tudnám tartani magam, hogy állandóan ott legyek - utalt ezzel arra, hogy nincs aktívan jelen a közösségi médiában.

Alapos oka van rá, miért igyekszik megóvni a magánéletét: a múltban sokszor megégette magát, amikor az interjúk során túl őszinte volt. Előfordult, hogy kiforgatták a szavait, és valótlanságokat írtak róla, ebből adódóan nagybátyjával és féltestvérével is összetűzésbe keveredett.

Tabáni István 2009. december 19-én nyerte meg a Csillag Születik 2. évadát.
Tabáni István 2009. december 19-én nyerte meg a Csillag Születik 2. évadát.
Fotó: RTL Klub/Csillag Születik

Úgy érzi, az emberek nem felejtették el, a mai napig felismerik az utcán, és tudják, hogy ő nyerte meg a Csillag Születiket. A média felejtette el, nem hívják tévéműsorokba. Bár bevallotta, nem mindenre mondana igent, különböző zenés vetélkedőkben, például a Sztárban Sztárban szívesen kipróbálná magát.

Arról is beszélt, már nem ugyanaz az ember, akit annak idején megismert a közönség. Ez részben jogász feleségének köszönhető, aki egyben a menedzsere is. Sosem tartotta magát sztárnak, és most sem a magamutogatás a célja, a művészetét szeretné átadni a közönségének.

- Nagyon sok dalom van, amik most ott porosodnak a fiókban, ezeket meg kellene csinálni, csak kellene hozzá anyagi forrás (...) Jó lenne őket megalkotni, mert tényleg olyanok, amik szerintem sok embernek tetszenének! 

Utasi Árpi akkor és most

Utasi Árpi mindössze 14 éves volt, amikor a tévénézők megismerték az RTL Klub különleges tehetségkutatójában, a Csillag Születikben. A mesemondóból mára felnőtt férfi lett, képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban.

Cover-fotó: RTL Klub/Csillag Születik

Ezt is szeretjük