Megszületett Tabáni István kisfia - Meg is mutatta a kéthetes Natanielt
Tabáni István első gyermeke két héttel ezelőtt született.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tabáni István euforikus hangulatban éli mindennapjait, amióta megszületett első gyermeke. Nataniel május 27-én látta meg a napvilágot. Az énekes természetesen jelen volt kisfia világra jövetelekor, és meghatódott a szülőszobában, igazi csodaként éli meg kisfia érkezését. 

A 2009-es Csillag Születik tehetségkutató győztese hét év után, 2016 nyarán vette feleségül szerelmét. Csillával már egy ideje tervezték a család bővülését. Negyvenévesen végre ő is megtapasztalhatta a szülői lét szépségét. A büszke apuka meg is mutatta kisfiát.

- Nagyon boldog vagyok, leírhatatlan az érzés, szülővé válni. Sosem gondoltam volna, hogy apuka leszek, de eljött ez a pillanat. Büszke vagyok a fiamra. Minden napot ajándékként élek meg Nataniel születése óta, hatalmas ajándék számomra.

Próbálom mindenből kivenni a részemet, például az etetésben, fürdetésnél, altatásban.

Nagyon élvezem, és nem ijedek meg ezektől a dolgoktól. Nekem természetes dolog, hogy én is ellátom és gondozom őt. Csilla pedig hagyja, hogy tisztába tegyem, és dajkáljam, tehát arányosan el vannak osztva a teendők. Megváltoztak az értékrendek az életemben. Natani az első helyen áll, most minden körülötte forog - mesélte Tabáni, aki nem szégyelli, hogy a könnyeivel küszködött a szülőszobában.

Tabáni István azt mondta, kisfia születése olyan semmihez nem fogható élmény, ami az emlékei közül az első helyet foglalja el. Az apává válás megváltoztatta, a kötelék felesége és közte csak még erősebb lett Nataniel érkezésével.

tabani-istvan

- Óriási változást hozott a család bővülése, másképp is érzékelem a világot. Ezt az érzést csak az az ember képes átélni, aki már szintén szülő. Egyaránt érzek felelősséget és aggódást is. A szoros kötelék pedig még erősebb lett feleségem és köztem Natan érkezésével, érzelmileg még jobban összeköt minket. A szívem összeszorul, amikor a kezemben tartom, és arra gondolok, hogy ez a gyermek a páromból és belőlem van. Annyira kis gyámoltalan, szívszorító érzés, hogy nekem kell megvédenem, megtanítanom az életre. Ez egy komoly kihívás. Az első apák napját pedig egy kellemes rendezvényen ünneplem majd, a Fiatal Családosok Klubja által szervezett Apa Hajó vendégeként. 

Ezt is szeretjük