Ő Tabáni István szép, szőke felesége: a Csillag Születik-gálán találtak egymásra

Tabáni István felesége nagy rajongója volt a műsornak és az énekesnek egyaránt.

tabáni-istván-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2009-es év decemberét írtuk, amikor Tabáni István megnyerte a Csillag Születik második évadát. Egy csapásra lett az Iparművészeti Múzeum teremőréből országosan ismert énekes, de nem csak hírnévre tett szert a tehetségkutató által, családját is annak köszönheti, hogy szerepelt benne.

2010-ben a Csillag Születik-gálán ismerte meg feleségét. A csinos, szőke hajú Csilla nagy rajongója volt a műsornak, és utólag kiderült, Tabáni Istvánnak is.

Tabáni István és felesége

Egy ajándékot vitt az énekesnek, amelyben egy üzenetet hagyott a számára. Azt írta, amennyiben van kedve, szívesen megismerkedne vele.

tabáni
Fotó: RTL/Fókusz

- Szerelem volt első látásra. Rögtön megtetszettünk egymásnak. Utána kaptam egy ajándékot Csillától meg egy üzenetet is, abban ott volt egy e-mail cím is, így felvettem vele a kapcsolatot. Így indult az egész - mesélte a Fókuszban.

Hat év után, 2016-ban házasodtak össze, immár kétgyermekes szülőkként élik az életüket. Két fiuk született: Nataniel hat-, Noel kétéves.

Utasi Árpi és a Csillag születik sztárjai egykor és ma

Utasi Árpi mindössze 14 éves volt, amikor mesemondóként megnyerte a Csillag Születik első, 2007-es évadát. Néhány évvel később eltávolodott a rivaldafénytől, közösségi oldalán sem igazán aktív, de idén, augusztus 20-án új profilképet tett ki magáról az immár 28 éves férfi. Képes összeállításunkban nemcsak Utasi Árpit, hanem a Csillag Születik többi emlékezetes szereplőjét is láthatod, megnézheted, mennyit változtak. 

Cover-fotó: RTL/Csillag Születik

Ezt is szeretjük