T. Danny barátnője bevállalós ruhában: a Dancing döntőjében ilyen dögös volt

T. Danny barátnője, a modell Kecskés Enikő nagyon dögös szettben szurkolt szerelmének a Dancing with the Stars döntőjében.

t-danny-c(1)
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

T. Danny lett a Dancing with the Stars idei évadának harmadik helyezettje - erről bővebben itt írtunk

A nézők egy része szerint, ha csak a tánctudás számított volna, Krausz Gábor lesz a harmadik helyezett, és a fináléban Marics Peti és T. Danny között dől el a verseny. A kommentelők közül sokan ki is akadtak a végeredmény hallatán. 

T. Danny és barátnője

T. Danny ugyanakkor a magánéletben nem kérdés, hogy nyertes: gyönyörű barátnője a Dancing with the Stars döntőjében is a helyszínen szurkolt szerelmének. A zenész párja Kecskés Enikő modell, akit a TV2 nézői az Ázsia Expressz idei évadából is ismerhetnek. 

A modell elképesztően dögös ruhába bújt, ez jól látszik azon a képen, amit Hegyes Berci és párja, Vágner Fanni osztottak meg. A felvételen Lissák Laurával és annak szerelmével, illetve T. Dannyvel és Kecskés Enikővel láthatóak. Utóbbi a csillogó minihez csak egy csillogó melltartót húzott. 

- Danny alapban egy nagyon szerethető karakter, az volt a műsor előtt is, és szerintem meg tudta mutatni azt az oldalát, ami nem a nagyon kemény férfi, hanem a nagyon érzelmes úriember - mondta Kecskés Enikő a kulisszák mögött. 

T. Danny barátnője képeken

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő T. Danny barátnője. 

Ő T. Danny gyönyörű szerelme: a modell Enikőt az Ázsia Expresszből is ismerheted

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük