Kiakadt a nézők egy része a Dancing with the Stars végeredményére: ezért voltak csalódottak

A Dancing with the Stars végeredménye nagyon megosztotta a kommentelőket.

dwts1201-21
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy azt cikkünkben mi is megírtuk, a tegnapi döntőben kiderült, melyik híresség és profi táncos partnere lett 2023-ban a Dancing with the Stars győztese. A produkciókat követően, a negyedik évad fináléja végén Krausz Gábort és partnerét, Mikes Annát választották a nézők szavazataikkal az első helyezettnek. Az eredménnyel természetesen nem minden kommentelő volt megelégedve.

Ahogy azt évről évre megszokhatták a Dancing with the Stars műsorának nézői, a döntő estéjén idén is három páros mérhette össze tánctudását: Krausz Gábor Mikes Annával, Marics Peti Stana Alexandrával, T. Danny pedig Lissák Laurával táncolt a nézők szavazataiért.

A nézők véleménye a Dancing with the Stars döntőjéről

A párosok egy teljesen új koreográfiát és két korábbi produkciójukat is bemutatták, először a zsűri által választottat, végül a legelső, bemutatkozó táncukat. A verseny végén a beérkezett nézői szavazatok alapján hirdették meg a kieső párost, azaz az évad bronzérmesét, aki idén T. Danny és Lissák Laura lett. Ez már megosztó volt a kommentelők körében, nem mindenki tartotta igazságosnak a kiesést, és sokan kifejezték, hogy az ő megítélésük szerint T. Dannyék vitték a prímet.

"Magasan T. Danny táncolt a legjobban!"

"T. Dannynek kellett volna nyerni, ő volt a legjobb táncos. Mondom ezt úgy, hogy Krausz-fan vagyok. Szép volt, gratulálok!"

"Nem szoktam kommenteket írni szinte sehova, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Én csak annyit szeretnék mondani, hogy Dani és Laura, számomra Ti vagytok a győztesek. Az az alázat, kedvesség és érzelem, amit Ti beletettetek, az mindennél többet ér! Szívből gratulálok!"

"Nekem ti nyertetek! Danny, táplálkozz a szeretetből amit kaptál/kapni fogsz! A legjobbak vagytok!"

A következő körben a versenyben maradt döntős párosok között dőlt el a két helyezés. A zsűri véleményezte ugyan az adásban látott produkciókat, de pontozási joguk már nem volt, minden a nézők szavazatain múlt. A műsor végére kiderült, ki kapta a legtöbb voksot: Krausz Gábor és Mikes Anna vehette át a győztesnek járó trófeát, míg a második helyet Marics Peti és Stana Alexandra kapta meg.

A műsor közösségi oldalaira záporoztak az elismerő kommentek, a gratulációk, de jócskán akadt olyan is, aki nem értett egyet a végeredménnyel. Akadtak, akik úgy vélték, a nyertesek nem táncoltak olyan jól, mint versenytársaik, és nem a produkció, csak a szimpátia alapján döntött sok szavazó.

"Szimpátiaszavazás volt. Szeretem Gábort, sokat fejlődött de T. Danny volt a legjobb. És Marics Peti is nagyon jó volt. Szerintem."

"Jaj!!!!! És nem Gáborék ellen, hanem a tánc mellett szavazok, abban nem nyertek! Peti, Danny, abban ti vagytok a nyertesek! Így, együtt!"

"Gratulálok Annának és Gábornak! Szurkoltam hogy bejussanak az első 3-ba... de... legyünk reálisak... Danny és Peti magasan a két legjobb "amatőr" táncos volt ebben a versenyben."

"Gratulálok Gáboréknak! A fejlődés látható volt, de a másik két fiú sokkal jobb volt. Azt hiszem, ezt a műsort sem nézem többet!!!!"

"Gratulálok, de ha ez TÁNCverseny, akkor T. Danny vagy Marics Peti, teljesen egyértelmű. A nézők lehet, hogy másik adást néztek..."

"Gratulálok! Végig csodálatosan táncoltak! Peti a nagy szívét itt is megmutatta. Minden elismerésem, tudott örülni a másik örömének, intelligens fiatalember! Danival együtt. Azért biztos vagyok benne, hogy tudják, Ők ketten a győztesek!! Még Gábor is tisztában van vele!"

Természetesen elismerő hozzászólások is érkeztek, melyekben sokan Krausz Gábor óriási fejlődését dicsérték az első színpadi szerepléseihez képest.

"Ügyesek voltak, alázatosak! Ők járták be a legnagyobb utat! Gábor nem színpadi ember, és ő fejlődött a legtöbbet! Gratulálok nekik!"

"Gratulálok, nagyon jók voltatok! Szerintem ti mind a hárman nyertetek! Öröm volt nézni benneteket!!! Kár, hogy vége!"

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

"Szívből gratulálok! További sok sikert kívánok szeretettel mindkettőjüknek! Megérdemlik az élet ajándékát, mindketten jó emberek!"

"Gratulálok nektek! Végig nektek szurkoltam! Ti jártátok be a legnagyobb utat!!!"

"Gratulálok! Nekem mindegy volt már, hogy ki nyeri, mindhárman nagyon jók voltatok. Köszönjük, hogy szebbé varázsoltátok a szombatjainkat."

Nézz tovább: Ördög Nóra dögös ruhái a Dancingben

Ördög Nóra gyönyörű, dögös ruhákban ragyogott a Dancing with the Stars 2023-as évadában.

Ördög Nóra mellvillantós estélyiben: merészségét férje sem tudta szó nélkül hagyni

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük