Szulák Andrea vendégei összeszólalkoztak - Ezért kötöttek bele Farkasházi Rékába
Szulák Andrea vendégei nem értettek egyet az online párkereséssel kapcsolatban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Napjainkban megszokott dolog, hogy a társat kereső emberek különböző applikációk és website-ok segítségével ismerkednek. A téma azonban sokakat megoszt, még a hazai sztárok véleménye is megoszlik arról, jó dolog-e a neten kutatni az igazi után.

Szulák Andrea a Nyugi! Köztünk marad című műsorában szegezte vendégeinek a kérdést, hogy mi a véleményük az online társkeresésről. 

Farkasházi Réka és Csőre Gábor vitáztak 

Először Farkasházi Réka fejtette ki a véleményét, ő bizarrnak találja, hogy valaki egy képernyőn keresztül próbál tetszeni a másiknak.

- Vannak a környezetemben olyanok, akik ezzel próbálkoznak, és biztos, hogy van, akinek sikerül. Viszont az én tapasztalatom az, hogy ez egy elképesztően szerencsétlen helyzet. Mutatsz valamit magadból, kvázi el akarod adni magad, mint egy árucikket. Aztán találkozol valakivel, aki azt mondja, hogy mégse kellesz - fejtette ki véleményét a Life TV műsorában.

nyugi-köztünk-marad
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Csőre Gábor egyből félbeszakította a színésznőt, és azzal érvelt, hogy az ilyen oldalakon mindig van egy profilkép, ami garanciaként szolgál, hiszen ez alapján döntik el, hogy első látásra tetszenek-e egymásnak, vagy sem.

- Egy idő után elkerülhetetlen a személyes kontakt, hiszen előbb-utóbb megbeszélnek a felek egy találkát. Nem fognak egymás mellett ülni és SMS-ezni, egy idő után muszáj szemtől szemben beszélni - vágott vissza a sármos színész.

- Maga a helyzet, ahogyan odakerülsz, hogy találkozzatok, nekem az bizarr, rossz érzéssel tölt el - válaszolta erre a Barátok közt egykori sztárja.

Szulák Andrea és Stohl Luca szerint ilyen világot élünk, egyszerűen nincs máshol esély arra, hogy a szinglik útjai keresztezzék egymást. Kifejtették azt is, hogy hiába ülünk be egyedül a moziba, vagy megyünk el sportolni, bizalmatlanok lettünk az idegenekkel szemben, és az esetleges közeledéseket helyből elutasítjuk, így maradtak az internetes randi partnerkeresők.

Lola és párjai

Lola és párja, Norbi két éve alkotnak egy párt, de a férfi már tíz évvel ezelőtt beleszeretett az énekesnőbe. Akkor írt is neki az iwiwen, de nem kapott választ a levelére. Pár évvel később hangmérnökként megkapta a sztár telefonszámát is, de Lola nem vette fel a hívásait. Nyolc évbe telt, mire egy fellépésen összehozta őket a sors. Képes összeállításunkban az énekesnő és Norbi közös fotóiból válogattunk. Megnézheted, milyen jóképű férfi az énekesnő párja. 

 

Ezt is szeretjük