Cseke Katinka szerint jogosan csalta meg a férje - Csodálja, hogy nem előbb lépett félre
Cseke Katinka meglepő dolgot nyilatkozott a volt férje félrelépéséről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseke Katinkával tíz együtt töltött év után közölte a férje az egyik napról a másikra, hogy elhagyja őt egy másik nőért. A színésznőt nagyon megviselte a hűtlenség, teljesen kiborult, de most már világosabban látja, mi állhatott a megcsalás hátterében.

A színésznő tavaly novemberben a Micsoda Nők! című műsorban már beszélt válása előzményeiről. Azt mondta, házassága akkor indult el a lejtőn, amikor beismerte férjének, beleszeretett az egyik kollégájába. A férfi ezután úgy érezte, bármit megtehet, még a hűtlenség is belefér.

Cseke Katinka most a Life Tv Női titkok Várkonyi Andival című műsorában fejtette ki, lehet, mégsem ez húzódott kapcsolatuk megromlásának hátterében.

Cseke Katinka ma már úgy gondolja, férje hűtlensége jogos volt, mert ő a házassága utolsó négy évében nem volt aktív résztvevője a kapcsolatnak, sőt, a válás gondolata is többször megfordult a fejében. 

- Eltűnt a vágy, az intimitás és a közös célok. Úgy éreztem, otthon vagyok egy kisgyerekkel, és csak úgy ott vagyok, ő meg éli az életét. Lehúztam egy rolót, és nem foglalkoztam a dologgal. Lehet, hogy el kellett volna mennem pszichológushoz, lehet, hogy valakivel beszélnem kellett volna róla - mesélte Várkonyi Andinak, majd meglepő kijelentést tett:

Az volt így utólag a fura, hogy miért nem korábban csalt meg.

Mennyire szerethetett engem, hogy tíz év után lett csak hűtlen? - tette fel magának a kérdést a Jóban Rosszban egykori szereplője. 

Cseke Katinka fürdőruhás és fehérneműs fotókon

Cseke Katinka egy évvel ezelőtt maga sem gondolta volna, hogy bevállal egy dögös fehérneműs és fürdőruhás fotózást. Sikerült 106-ról közel 30 kilót lefogynia, nemcsak karcsúbb lett, de új frizurát és egyre nőiesebb ruhákat is visel, újra bátran megmutatja a nőies oldalát. 

Ezt is szeretjük